ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

«Πόρτα» Μανωλά σε Λιόν και Μαρσέιγ

Ο αμυντικός της Ρόμα περιμένει πρόταση από μεγάλο κλαμπ και δεν «ψήνεται» να αφήσει την Ιταλία για το Σαμπιονά
«Πόρτα» Μανωλά σε Λιόν και Μαρσέιγ

Τα κατορθώματά του με τη Ρόμα αυτή τη σεζόν τον έχουν μετατρέψει σε ένα από τα πιο καυτά ονόματα της μεταγραφικής περιόδου. Η μεταγραφή που χάλασε πέρυσι τέτοια εποχή στη Ζενίτ, μόνο καλό έκανε στον Κώστα Μανωλά που βλέπει πλέον πολλές και… καλές ομάδες να τον προσεγγίζουν.

Δημοσίευμα του «Footmercato», υποστηρίζει πως οι τελευταίες που χτύπησαν την πόρτα του ήταν δύο εκπρόσωποι του γαλλικού πρωταθλήματος, η Μαρσέιγ και η Λιόν. Κι αν για τους «γκον» ο Ελληνας αμυντικός δεν το σκέφτηκε ιδιαίτερα, η περίπτωση των Μασσαλών δεν είναι απίθανη.

Ο λόγος είναι το project που έχουν βάλει μπροστά, με στόχο να ανταγωνιστούν την Παρί και η παρουσία του Ρούντι Γκαρσία στον πάγκο, με τον οποίο ο Μανωλάς έχει εξαιρετική σχέση από την κοινή τους παρουσία (2014-16) στη Ρώμη. Παρόλα αυτά το γεγονός ότι δεν συμμετέχουν στο Champions League μετρά αρνητικά, ειδικά από τη στιγμή που ο Μανωλάς φέρεται να είναι στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Τσέλσι και Ντόρτμουντ τον έχουν προσεγγίσει, ενώ η Marca αποκάλυψε πρόσφατα πως είχε προταθεί στη Ρεάλ! Οι ενδιαφερόμενοι πάντως γνωρίζουν τι χρειάζονται για να τον αποκτήσουν: τη ρήτρα των 36 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο 7,5 εκ. ευρώ ετησίως.

Διαφορετικά στους «τζιαλορόσι» είναι καλά. Για την ακρίβεια στην καλύτερή του φάση από τότε που μετακόμισε στην ιταλική πρωτεύουσα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Πόρτα» Μανωλά σε Λιόν και Μαρσέιγ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.