ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Περνάει ιατρικά στην Άρσεναλ ο Παπασταθόπουλος

Μέσα στην εβδομάδα κλείνει οριστικά το deal
Περνάει ιατρικά στην Άρσεναλ ο Παπασταθόπουλος

Εντός της εβδομάδας θα κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Σύμφωνα με το Kicker, ο διεθνής αμυντικός θα μεταβεί στο Λονδίνο εντός της εβδομάδας προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες».

Εδώ και δύο μήνες συζητείται η μεταγραφή του στην ομάδα του Λονδίνου και οι ιατρικές εξετάσεις είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να γίνει για να υπογράψει, αφήνοντας πίσω του μια εξαιρετική πορεία στην Ντόρτμουντ.

Η Γερμανική ομάδα μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό, βρήκε τον αντικαταστάτη του και αυτός είναι ο Αμπντού Ντιαλό της Μάϊντς, με τον Παπασταθόπουλο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο στην Άρσεναλ ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περνάει ιατρικά στην Άρσεναλ ο Παπασταθόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.