ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

«Ο Αστέρας προσέγγισε τον Αθανασιάδη»

Ισραηλινό δημοσίευμα κάνει λόγο για κίνηση της ομάδας της Τρίπολης για τον Κλάους
«Ο Αστέρας προσέγγισε τον Αθανασιάδη»

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η Μακάμπι Χάιφα προσπαθεί να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο διεθνής επιθετικός πέρα από το γεγονός ότι δεν έχει προσφέρει αυτά που περίμεναν όταν τον απέκτησαν, έχει και δύο πειθαρχικά παραπτώματα και θεωρείται ήδη ξένο σώμα στην ομάδα.

Ψάχνουν να τον δώσουν σε άλλη ομάδα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα walla.co.il, ο Αστέρας Τρίπολης, έκανε κρούση στην ομάδα για να μάθει τα πόσα θέλει για να τον παραχωρήσει!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ποσό που παίρνει ο Κλάους από τους Ισραηλινούς, είναι 550.000 ευρώ, με τον Αστέρα να μπορεί να προσφέρει τα μισά από αυτά τα χρήματα, όπως είπε στον μάνατζερ του παίκτη.

Στην Μακάμπι θέλουν να τον αφήσουν ελεύθερο και πλέον όλα θα εξαρτηθούν από τον ίδιο τον παίκτη και την ομάδα της Χάιφα, καθώς αν θέλει να πάει στην Τρίπολη, θα πρέπει να βρεθεί λύση με το υπόλοιπο του συμβολαίου του, που ωστόσο δεν φέρονται να είναι διατεθειμένοι να το καλύψουν.

Εξαντλήθηκε, το ζητήσατε και το περιοδικό για το Μουντιάλ έρχεται ξανά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ο Αστέρας προσέγγισε τον Αθανασιάδη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.