ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

«Υπερσύμβουλος» της ΕΠΟ ο Φούσεκ

Το who is who και ο ρόλος του Τσέχου παράγοντα
«Υπερσύμβουλος» της ΕΠΟ ο Φούσεκ

Η FIFA ανακοίνωσε ότι ο Πετρ Φούσεκ αναλαμβάνει και επίσημα τον ρόλο του «υπερσυμβούλου» στην ΕΠΟ.

Ο 55χρονος παράγοντας έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της τσεχικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος στην παγκόσμια της σάλας.

Ο Φούσεκ θα αναλάβει τη βελτίωση της εσωτερικής δομής και οργάνωσης της ΕΠΟ, η θητεία του θα είναι τουλάχιστον 12μηνη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση ο ρόλος του θα είναι: «Η βοήθεια του προέδρου, του γενικού γραμματέα και του γενικού μάνατζμεντ της ΕΠΟ, ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη οργανωτική και εκτελεστική εξουσία μέσα στην ομοσπονδία.

Θα προσφέρει αρωγή με κατευθυντήριες οδηγίες, υποστηρίζοντας την καθημερινή λήψη αποφάσεων και οργανώνοντας τις καθημερινές λειτουργίες με σκοπό να υπάρξει ξεκάθαρη βελτίωση για πολύ συγκεκριμένα ζητήματα, μέσα σε ορισμένο χρόνο».

Ο Πετρ Φούσεκ θα παραδίδει μηνιαίες εκθέσεις στην UEFA και τη FIFA, όπου θα περιγράφει λεπτομερώς τις παρεμβάσεις του, αλλά και την πρόοδο που συντελείται στα θέματα που τελούν της εποπτείας του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Υπερσύμβουλος» της ΕΠΟ ο Φούσεκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.