ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Φουλ των απορρίψεων από το Διαιτητικό Δικαστήριο

Στο κενό οι προσφυγές των Άρη Λυχναρά, Καλλιθέας κατά της Football League, Πλατανιά κατά του ποδοσφαιριστή Στάμου και Εθνικού, Αστέρα Αμαλιάδας κατά της εφέσεων
Φουλ των απορρίψεων από το Διαιτητικό Δικαστήριο

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έδωσε ένα τέλος σε όλες τις ανοιχτές υποθέσεις και πλέον, δεν υπάρχει καμία ανοιχτή εκκρεμοδικία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το βράδυ της Τετάρτης (25/7) εκδόθηκαν όλες οι απορριπτικές αποφάσεις. Στο πιο σημαντικό ζήτημα, αυτός της Football League, η προσφυγή του Άρη Λυχναρά κατά της Football League στο θέμα των εκλογών έπεσε… σε τοίχο, όπως και αυτή της Καλλιθέας κατά της διοργανώτριας αρχής στο ζήτημα της κεντρικής ασφάλισης.

Οριστικά ο Λεωνίδας Λεουτσάκος παραμένει πρόεδρος, ενώ η ομάδα του Ελ Πάσο θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Για την εν λόγω κατηγορία, εκδόθηκαν δύο σημαντικές αποφάσεις. Απορρίφθηκαν οι προσφυγές των Εθνικού και Αστέρα Αμαλιάδας κατά της απόφασης επιτροπής εφέσεων, οπότε οι δύο ομάδες συνεχίζουν στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Τέλος, ίδιο το αποτέλεσμα και στην υπόθεση του Πλατανιά, όπου οι Χανιώτες ζητούσαν ακύρωση της απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ για τον Δημήτρη Στάμου λόγω μη νόμιμης σύνθεσης της Επιτροπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απορρίπτει την έφεση της ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς κατά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Δημητρίου Στάμου.

Απορρίπτει την 11.07.2018 προσφυγή των 1) Αριστόδημου Λυχναρά 2) ΠΑΕ ΑΟ Χανιά Κισσαμικός κατά της Football League για ακύρωση α) της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών της τής 6ης Ιουλίου 2018 β) των από 6 Ιουλίου 2018 αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, της Γενικής Συνέλευσης των μελών και της Εφορευτικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου της, δυνάμει της οποίας εξελέγη ο πρόεδρος του ΔΣ.

Απορρίπτει την προσφυγή του σωματείου Εθνικός κατά της υπ’ αριθμ. 52/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Απορρίπτει την προσφυγή του σωματείου Αστέρας Αμαλιάδας Πανοπούλου κατά της υπ΄ αριθμ. 53/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και του σωματείου Ηρόδοτος.

Απορρίπτει την από 16.7.2018 προσφυγή της ΠΑΕ Καλλιθέα κατά της Football League».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φουλ των απορρίψεων από το Διαιτητικό Δικαστήριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.