ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Λάκοβιτς: «Ήρθαμε για να βοηθήσουμε»

Ο απεσταλμένος της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς μίλησε για τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου
Λάκοβιτς: «Ήρθαμε για να βοηθήσουμε»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της FIFA και της UEFA με τους εκπροσώπους των τεσσάρων “μεγάλων”, η οποία έγινε σε καλό κλίμα και συζητήθηκε η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά το τέλος της, ο απεσταλμένος της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς μίλησε για όσα αναφέρθηκαν, αλλά και για τον λόγο της επίσκεψης:

«Κυρίως ήρθαμε για να δούμε το αυριανό παιχνίδι της Ελλάδας με την Ουγγαρία, αλλά έχουμε επίσης την ευκαιρία για αρκετές συναντήσεις. Ήταν ένα ανεπίσημο δείπνο, αλλά φυσικά μιλήσαμε για αρκετά πράγματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αύριο έχουμε επίσης συνάντηση με την ελληνική Ομοσπονδία, με τον πρόεδρο και μετά με τον κ. Βασιλειάδη και έπειτα θα πάμε να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι. Θέλαμε να δούμε εντυπώσεις, αντιδράσεις, σχόλια από όλα τα άτομα που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο», υποστήριξε ο Λάκοβιτς.

Πρόσθεσε επίσης πως σε συνεργασία με την ΕΠΟ είναι πραγματοποιήσιμες οι αλλαγές που προτείνει η UEFA:

«Δεν είμαστε εδώ για να… δασκαλέψουμε, αλλά για να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας η FIFA και η UEFA, τους χρειαζόμαστε όλους, συμπεριλαμβανομένων και των ΜΜΕ. Δεν είναι εύκολο. Μου αρέσει πολύ αυτή η χώρα, μου αρέσουν οι άνθρωποι. Υπάρχει πολύ πάθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά όλοι μαζί θα πρέπει να πάρουμε την ευθύνη. Θέλουμε να βοηθήσουμε. Κάθε εβδομάδα προσπαθούμε να στέλνουμε κάποιον από την UEFA που θα συνεργαστεί με την ελληνική Ομοσπονδία για να βελτιώσει τη δουλειά που γίνεται»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάκοβιτς: «Ήρθαμε για να βοηθήσουμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.