ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

ΕΠΟ: «Απαράδεκτα κρούσματα τυφλής βίας»

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ
ΕΠΟ: «Απαράδεκτα κρούσματα τυφλής βίας»

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταδίκασε τα επεισόδια που έλαβαν χώρες στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στον αγώνα Champions League της ΑΕΚ με τον Άγιαξ.

Η Ομοσπονδία κάνει λόγο για κρούσματα τυφλής βίας, από συγκεκριμένες μειοψηφίες γνωστών-αγνώστων.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται:

«H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει απερίφραστα και με τον κατηγορηματικότερο τρόπο τα απαράδεκτα κρούσματα τυφλής βίας που έλαβαν χώρα χθες στο ΟΑΚΑ.

Τα επεισόδια αυτά προκαλούν συγκεκριμένες μειοψηφίες “γνωστών – αγνώστων”, οι οποίοι με τις αθλιότητες που διαπράτουν στα γήπεδα προσβάλλουν βάναυσα τη διεθνή εικόνα της χώρας μας, θέτουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα των ομάδων μας και καταστρέφουν τις προσπάθειες τους για την εξάλειψη φαινομένων βίας.

Η Ε.Π.Ο., σε συνεργασία  με όλους τους αρμόδιους φορείς, θα αξιοποιήσει την πολύπλευρη εμπειρία των διεθνών ποδοσφαιρικών Αρχών, προκειμένου να συνεισφέρει με όλες τις δυνάμεις της στην εθνική αυτή προσπάθεια».

Ανησυχία στην επιτροπή της FIFA για Τσαχειλίδη

ΕΠΟ: Συμφωνία με Super League για τον κανονισμό αδειοδότησης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΠΟ: «Απαράδεκτα κρούσματα τυφλής βίας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.