Περιμένει την έκθεση!

Άλλα άκουσε (από τον παρατηρητή), άλλα διάβασε ο Θάνος. Ο Γρεβενιώτης τεχνικός έμαθε ότι παραπέμφθηκε από τα ΜΜΕ, ενώ ο Γκαϊτατζής (Αιτ/νιας) του είπε άλλα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Θεώρησε σωστή την αποβολή του Ινσούα και δεν ασχολήθηκε καθόλου με άλλες κάρτες. Μόνο στο χέρι του Βράνιες στάθηκε. Όπως έγραψε η εφημερίδα Sportime, o παρατηρητής...
Περιμένει την έκθεση!

Άλλα άκουσε (από τον παρατηρητή), άλλα διάβασε ο Θάνος. Ο Γρεβενιώτης τεχνικός έμαθε ότι παραπέμφθηκε από τα ΜΜΕ, ενώ ο Γκαϊτατζής (Αιτ/νιας) του είπε άλλα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Θεώρησε σωστή την αποβολή του Ινσούα και δεν ασχολήθηκε καθόλου με άλλες κάρτες. Μόνο στο χέρι του Βράνιες στάθηκε. Όπως έγραψε η εφημερίδα Sportime, o παρατηρητής στη συζήτηση που έγινε μόνο για τη συγκεκριμένη φάση και για τίποτα άλλο, τόνισε ότι είδε χέρι και θα έκανε χρήση βίντεο. Την επαφή παραδέχθηκε και ο διαιτητής, αλλά όχι με πρόθεση.

Η διαρροή αναφέρει ότι τελικά τον… έστειλε για δύο σημαντικά λάθη. Τόσο για το πέναλτι, όσο και για δύο κάρτες που δεν έδειξε στον Βράνιες.

Ο ρέφερι πλέον κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένει να πάρει στα χέρια του την έκθεση. Αφήστε που τον έχουν… ζώσει τα φίδια αφού το όνομα του ακούγεται έντονα μεταξύ εκείνων που είναι υποψήφια για αποχώρηση από τον πίνακα της Σούπερ Λιγκ το καλοκαίρι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περιμένει την έκθεση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!