ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Δεν ανανεώνει ο Περέιρα

Ερωτηματικό το αν θα εξαντλήσει ο Πορτογάλος το συμβόλαιό του
Δεν ανανεώνει ο Περέιρα

Πως αλλάζουν τα πράγματα. Εχει ο καιρός γυρίσματα. Ακόμα και εκείνοι που τον αποθέωναν όταν ήρθε, τον «κράζουν» πλέον φόρα – παρτίδα. Oχι ότι ιδρώνει το αυτί του Μέλο. Του Περέιρα ντε. Τελειώνουν τα «ψωμιά» του Πορτογάλου στην προεδρία της ΚΕΔ.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Τότε κλείνει διετία. Καμία πρόθεση ανανέωσης. Εγώ τι σας γράφω κι αφήστε τους άλλους να αποκαλύπτουν πρόθεση ανανέωσης από την UEFA.

Ποια UEFA αναγνώστη; Μήπως έχεις φάει και συ τον «παπά» ότι τα 22 χιλιάρικα που παντελιονάζει το μήνα ο Πορτογάλος έρχονται απ’ έξω; Μάντολες. Από το αναπτυξιακό πληρώνεται, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ. Εμείς τους πληρώνουμε. Η UEFA δεν δίνει ευρώ.

Ο κύβος ερρίφθη. «Τελειωμένος» ο Μέλο. Την κάνει. Εξάλλου σας είχα γράψει ότι η απόλυση Τσαχειλίδη ήταν μήνυμα για τον επόμενο. Η ΕΠΟ εφόσον «έσπασε» συμβόλαιο που υποτίθεται ότι έχει υπογράψει μέλος της ΚΕΔ με τους UEFAτζήδες, μπορεί να το κάνει και με τους υπόλοιπους.

Οι πιο αισιόδοξες πηγές μου αναφέρουν ότι θα κάτσει μέχρι το καλοκαίρι και… τιγκανά! Οι υπόλοιποι ότι θα φύγει πριν κατεβάσουμε τα κοντομάνικα.

Ο αντικαταστάτης του, θα είναι πιθανότατα εκ των έσω. Ο επίσης Ιβηρας, Πορτογάλος, Μάριν θα πάρει το χρίσμα. Αυτό έπιασαν οι κεραίες μου.

Περισσότερα θέματα διαιτησίας στη στήλη «Κοράκι» στο φύλλο της Τρίτης (11/12).

Ολυμπιακός – Τζήλος: Πέναλτι και τρεις αποβολές!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν ανανεώνει ο Περέιρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!