ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Ηρόδοτος: Eκφράζει την αγανάκτηση του για την διαιτησία Τεβεκέλη

Οργισμένα αντέδρασε ο Ηρόδοτος για τη Διαιτησία του αγώνα της περασμένης Κυριακής στα Τρικαλα και όχι μόνο. Μάλιστα ο Ηρόδοτος καλεί τους αρμόδιους να τιμωρήσουν τον διαιτητή Τεβεκέλη, του οποίου τα σφυρίγματα θεωρούν πως ήταν 80/20 υπέρ των αντιπάλων. «Η πορεία του Ηροδότου φαίνεται άρχισε να ΕΝΟΧΛΕΙ κάποια κέντρα εξουσίας του ποδοσφαίρου επειδή είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ»,...
Ηρόδοτος: Eκφράζει την αγανάκτηση του για την διαιτησία Τεβεκέλη

Οργισμένα αντέδρασε ο Ηρόδοτος για τη Διαιτησία του αγώνα της περασμένης Κυριακής στα Τρικαλα και όχι μόνο. Μάλιστα ο Ηρόδοτος καλεί τους αρμόδιους να τιμωρήσουν τον διαιτητή Τεβεκέλη, του οποίου τα σφυρίγματα θεωρούν πως ήταν 80/20 υπέρ των αντιπάλων.

«Η πορεία του Ηροδότου φαίνεται άρχισε να ΕΝΟΧΛΕΙ κάποια κέντρα εξουσίας του ποδοσφαίρου επειδή είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος εκφράζει την αγανάκτηση της για την απαράδεκτη διαιτησία του κυρίου Τεβεκέλη. Ο εν λόγω διαιτητής έδειξε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τις διαθέσεις του για το ποιος θα φύγει ηττημένος από το γήπεδο. Αρχή γενομένης στο πέμπτο λεπτό στον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Προβιδάκη που διεκομίσθη στο νοσοκομείο και ούτε καν κίτρινη κάρτα δε δόθηκε στον αντίπαλο.

Στα αμέσως επόμενα λεπτά θέλοντας να καθαρίσει γρήγορα την ομάδα μας έγινε εφευρέτης ενός πέναλτι που γελάει όλος ο κόσμος και δεν θα το σφύριζε ούτε ο πρόεδρος των Τρικάλων. Αφού λοιπόν έβαλε τις βάσεις για να φέρει σε πέρας την αποστολή του… στη συνέχεια σε σε όλο τον αγώνα τα σφυρίγματα του ήταν 80/20 υπέρ της έδρας.

Αγαπητοί κύριοι αρμόδιοι προστατέψτε τις ομάδες και την προσπάθεια των ανθρώπων που τις διοικούν. Καλούμε τους αρμόδιους της Κ.Ε.Δ να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον κύριο αυτόν.

Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας για την συμπεριφορά της αστυνομίας Τρικάλων. Η οποία αν είναι δυνατόν απαγόρευσε στα μέλη της διοίκησης να πλησιάσουν το αυτοκίνητο τους στο γήπεδο και όχι μόνο αυτό επέβαλαν εξονυχιστικό σωματικό και αυτοκινήτου έλεγχο στα μέλη της και ιδιαίτερα στον κύριο Βρυσανάκη Στέλιο σαν να ήταν ο μεγαλύτερος εγκληματίας.

ΚΑΛΟΥΜΕ τον αρμόδιο υφυπουργό προστασίας του πολίτη να ενημερωθεί για το συμβάν και να λάβει μέτρα και ιδιαίτερα να επιπλήξει τον αξιωματικό υπηρεσίας Αστυνομικό διευθυντή που ήταν στο γήπεδο.

Τέλος ανεξάρτητα από αυτά, θέλουμε να σταθούμε στην άψογη φιλοξενία της διοίκησης των Τρικάλων που επιφυλασσόμεθα για το μεταξύ μας αγώνα στο δεύτερο γύρο.

Η πορεία του Ηροδότου φαίνεται άρχισε να ΕΝΟΧΛΕΙ κάποια κέντρα εξουσίας του ποδοσφαίρου επειδή είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και αποδεικνύει σε κάθε αγώνα την αξιοπιστία της και την ανταγωνιστικότητα της κόντρα στις προβλέπεις…

Προς πάσα αρμόδιο που έχει σκοπό να εμποδίσει την πορεία μας αυτή δηλώνουμε ότι προσέξτε γιατί θα μας ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ και τότε θα μιλήσουμε με στοιχεία και αποδείξεις για όποιες φορές αδικούμαστε και ποιος είναι ο εκάστοτε υποκινητής.

Να γνωρίζουν οι κύριοι αυτοί ότι η τωρινή διοίκηση δεν είναι χθεσινή στα πράγματα και στα γενόμενα του ποδοσφαίρου.»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηρόδοτος: Eκφράζει την αγανάκτηση του για την διαιτησία Τεβεκέλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.