ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Αθώος ο Μπέος: «Δεν είμαι πίσω από τον Βόλο»!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την αίτηση ανάκλησης της απόφασης που απαγόρευε στον δήμαρχο Βόλου να ασχοληθεί δια βίου με το ποδόσφαιρο
Αθώος ο Μπέος: «Δεν είμαι πίσω από τον Βόλο»!

Ο Αχιλλέας Μπέος μπορεί κάλλιστα να ασχοληθεί ξανά με το πόδοσφαιρο με κάθε επισημότητα.

Αυτό, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτό το τρίτο αίτημά του, που αφορά τον ισόβιο αποκλεισμό του από το ποδόσφαιρο.

Ποινή, η οποία του είχε επιβληθεί το 2011 από τα πειθαρχικά όργανα για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο «koriopolis».

Ο Δήμαρχος Βόλου έχει αθωωθεί ποινικά από τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και περίμενε την αθώωσή του και από την αθλητική δικαιοσύνη.

Κάτι που έγινε την Παρασκευή (14/12), μέσω της επιτροπής εφέσεων, η οποία είχε απορρίψει δύο προηγούμενα σχετικά αιτήματά του, το 2012 και το 2014.

Η τοποθέτησή του για την αθώωση

Λίγες ώρες αργότερα, ο Μπέος μίλησε για την άρση της απαγόρευσης ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5.

Για την άρση της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο:
«Είμαι συγκινημένος αλλά δεν έχω διάθεση να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο. Η δικαίωση μου έχει να κάνει με την οικογένεια μου και το σάπιο πολιτικό σύστημα. Εγώ ανήκω αλλού πλέον. Υπηρετώ την πόλη μου και τα πάω πολύ καλά. Έχω αφοσιωθεί εκεί και προσφέρω καθημερινά. Δεν υπήρχαν στοιχεία. Αισθάνομαι δικαιωμένος απέναντι στα παιδιά και την οικογένεια μου και έκανα το σταυρό μου. Μια κατάπτυστη απόφαση από συνταξιούχους δικαστές που είχαν διορισθεί και είχαν πάρει αυτή την εντολή».

Για το αν εμπλέκεται στο ΝΠΣ Βόλος:
«Γιατί να ισχύει; Επειδή το λένε όλοι; Εκτιμώ και στηρίζω την προσπάθεια αυτή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι από πίσω».

Για τον ΠΑΟΚ και το εάν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα:
«Ο ΠΑΟΚ περνά μια περίοδο κάμψης τα τελευταία τρία τέσσερα παιχνίδια. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Δεν παίζει την μπάλα που μας είχε συνηθίσει. Θα μπορούσε αυτή την κοιλιά να την κάνει αργότερα. Είναι θέμα όλου του προπονητικού τιμ. Μπορεί να είναι αυτό ή να ήθελε να αφοσιωθεί στους δύο στόχους. Κανείς δεν παίρνει πρωτάθλημα από το Δεκέμβρη. Έχει τον πρώτο λόγο, είναι καβάλα στο άλογο. Θα το πάρει δίκαια. Το θέλει η μισή Ελλάδα δε το θέλει μόνο ο ΠΑΟΚ. Έχει βαρεθεί ο κόσμος να το κατακτά ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός».

Για τον Ηρακλή και το ενδεχόμενο ανόδου:
«Είναι μια ομάδα που ψάχνει να βρει έναν μ@λ@κ@. Τα έχουμε καλύψει όλα και μένει η Αυστραλία και η Αφρική. Δε μπορούν να διοικήσουν από την Αμερική και τον Καναδά. Στέλνουν τα λεφτά τους αλλά δεν επιλέγουν τους σωστούς ανθρώπους. Είναι πολύ αρρωστημένη η κατάσταση. Τι να ανέβει; Εάν οι από πάνω ομάδες αδυνατίσουν τότε μπορεί να ανέβει. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και δικαίωμα στο όνειρο έχουν όλοι».

Koriopolis: Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή 25 από τους 26 κατηγορούμενους!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθώος ο Μπέος: «Δεν είμαι πίσω από τον Βόλο»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.