ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Αποκλειστικό: Οι κινήσεις των διαιτητών μετά από την επίθεση στον Τζήλο

Η επίθεση που δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Θανάσης Τζήλος έξω από το σπίτι του έχει σκορπίσει τρόμο στους διαιτητές που ήδη εξετάζουν τις κινήσεις τους
Αποκλειστικό: Οι κινήσεις των διαιτητών μετά από την επίθεση στον Τζήλο

Η επίθεση που δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Θανάσης Τζήλος έξω από το σπίτι του έχει σκορπίσει τρόμο στους διαιτητές που ήδη εξετάζουν τις κινήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime αναμένεται να υπάρξει ψηφοφορία των διαιτητών ώστε να αποφασιστεί αν θα υπάρξει αποχή από την επόμενη αγωνιστικής της Superleague το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Θυμίζουμε πως ο διαιτητής του συνδέσμου Λάρισας δέχθηκε επίθεση από αγνώστους που τον χτύπησαν στο κεφάλι και στο γόνατο, βάζοντας έτσι κι εκείνος το όνομά του στη λίστα όσων διαιτητών έχουν δεχθεί επίθεση.

Ατρόμητος: «Αυτά τα περιστατικά δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκλειστικό: Οι κινήσεις των διαιτητών μετά από την επίθεση στον Τζήλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!