Αλλάζει μέρα το ΑΕΚ-ΑΕΛ

Η ρεβάνς κυπέλλου της Ένωσης με τους «βυσσινί» θα διεξαχθεί την Τετάρτη (18/4) και όχι την Πέμπτη, λόγω του μπασκετικού Παναθηναϊκού
Αλλάζει μέρα το ΑΕΚ-ΑΕΛ

Πριν από δύο εβδομάδες το ποδοσφαιρικό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό είχε «πέσει» πάνω στον αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Τότε, η αναμέτρηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ είχε αλλάξει μέρα και είχε πάει Δευτέρα (2/4). Αυτή τη φορά, θα «μετακομίσει» το ματς της ΑΕΚ με την ΑΕΛ για το κύπελλο, λόγω του ότι συμπίπτει με την αναμέτρηση των «πράσινων» με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους «8» της Euroleague.

Η ρεβάνς της Ένωσης με τους «βυσσινί» είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 19 Απριλίου. Την ίδια μέρα που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Ρεάλ. Και επειδή είναι αδύνατον να διεξαχθούν τα δυο ματς την ίδια μέρα, σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων και η ευρωλίγκα να μεταθέσει την αναμέτρηση, η ΕΠΟ προτίθεται να μεταφέρει τον αγώνα των «κιτρινόμαυρων» για την Τετάρτη 18 Απριλίου.

Το μόνο που μένει είναι να οριστικοποιηθεί και να ανακοινωθεί και η ώρα έναρξης, μιας και για την ίδια μέρα, είναι προγραμματισμένη και η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στις 19:30.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλλάζει μέρα το ΑΕΚ-ΑΕΛ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.