ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Η Περιφέρεια Κρήτης χρηματοδοτεί με 300.000 ευρώ τα έργα στο Παγκρήτιο

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Στέλιος Αρναουτάκης είπε ότι η Περιφέρεια θα καλύψει 300.000 ευρώ από τα συνολικά 500.000 ευρώ που χρειάζονται τα βελτιωτικά έργα στο Παγκρήτιο
Η Περιφέρεια Κρήτης χρηματοδοτεί με 300.000 ευρώ τα έργα στο Παγκρήτιο

Το Παγκρήτιο Στάδιο χρειάζεται βελτιωτικά έργα για να μπορέσει να φιλοξενήσει παιχνίδι της Εθνικής ομάδας και όπως είπαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Στέλιος Αρναουτάκης, η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει τα έργα με 300.000 ευρώ.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ, όπου μάλιστα φιλοξενήθηκε μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου. Να πούμε ότι το κόστος θα φτάσει τα 500.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 200.000 ευρώ θα καλύψει η ΕΠΟ.

Πρέπει να πούμε ότι και οι δύο δεσμεύτηκαν πως το Παγκρήτιο θα είναι έτοιμο σε διάστημα ενός μήνα, έτσι ώστε να μπορεί να το δηλώσει ως έδρα της Εθνικής η ΕΠΟ για τα παιχνίδια του Μαρτίου.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου είπε επίσης πως τα σημαντικά βελτιωτικά έργα στο Παγκρήτιο γίνονται διότι υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΠΟ το στάδιο του Ηρακλείου να αποτελέσει την έδρα της Εθνικής για 4-5 χρόνια και όχι μόνο για 1-2 αγώνες, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου να υπενθυμίζει εκ νέου ότι οι Κρητικοί φίλαθλοι αγκαλιάζουν όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα όταν αυτά αγωνίζονται στο νησί.

Σερβία, Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία διεκδικούν το Μουντιάλ του 2030 και το Euro 2028

Μπασινάς, ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Περιφέρεια Κρήτης χρηματοδοτεί με 300.000 ευρώ τα έργα στο Παγκρήτιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.