ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

ΕΠΣ Κορινθίας: Απίστευτο ξύλο σε διαιτητή και βοηθό!

Διαιτητής και βοηθός ξυλοκοπήθηκαν άγρια σε αγώνα για την τρίτη κατηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας!
ΕΠΣ Κορινθίας: Απίστευτο ξύλο σε διαιτητή και βοηθό!

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πλήττεται πολύ συχνά από βαριά κρούσματα βίας, όπως αυτό που συνέβη σε αγώνα τρίτης κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας!

Ο διαιτητής και ο βοηθός της αναμέτρησης ανάμεσα στον στον Βελλερεφώντα Αρχαίας Κορίνθου και Σοφικού ’05, δέχθηκαν επίθεση από τους φιλοξενούμενους και ξυλοκοπήθηκαν άγρια –όπως αναφέρουν μαρτυρίες- αφού δεν υπέδειξαν ένα φάουλ!

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 51’ του αγώνα κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0! Ωστόσο επειδή θεώρησαν ότι ο διαιτητής δεν τους έδωσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύρραξη! Οι φιλοξενούμενοι επιτέθηκαν σε διαιτητή και βοηθό, για τους οποίους αναφέρεται ότι έφαγαν πολύ ξύλο και γενικότερα το γήπεδο μετατράπηκε σε ένα μεγάλο ρινγκ.

Εννοείται ότι το παιχνίδι διεκόπη οριστικά και μετά την παρέμβαση της Αστυνομίας, απομακρύνθηκαν οι ταραξίες και άπαντες αποχώρησαν σιγά-σιγά από το γήπεδο.

Για το περιστατικό μίλησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, Μιχάλης Τσιχριτζής: «Εγώ προσωπικά διάβασα το φύλλο αγώνος του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Πράγματι ήταν μια πολύ κακή στιγμή για το ποδόσφαιρο του νομού μας και για τους διαιτητές.

Πρόκειται για δύο εξαιρετικά παιδιά που κοσμούν το χώρο της διαιτησίας. Δέχτηκαν επίθεση χωρίς λόγο για ένα σφύριγμά τους. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καν. Είναι κάτι που θα διερευνηθεί. Το φύλλο αγώνος θα διαβιβαστεί στην πειθαρχική επιτροπή

Δεν χρειάζεται να γίνει διακοπή πρωταθλήματος. Να μην μεγαλοποιούμε πράγματα, αλλά να μπαίνουν στη σωστή βάση. Δεν θα κάνουμε διαφήμιση σε αυτούς που έκαναν την επίθεση. Είναι ένα γεγονός που με θλίβει γιατί στα χρόνια που είμαι εγώ πρόεδρος δεν έχει γίνει ποτέ κάτι ανάλογο. Πιστεύω ότι η οργανωτική επιτροπή θα πάρει τις σωστές αποφάσεις.

Απ’ ότι έμαθα έφαγαν αρκετό ξύλο. Τώρα είναι καλά στην υγεία τους. Μίλησα με τον διαιτητή του αγώνα και τον ενθάρρυνα γιατί είναι ένας από τους πιο αξιόλογους νεαρούς διαιτητές και τον προέτρεψα να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του».

Η Περιφέρεια Κρήτης χρηματοδοτεί με 300.000 ευρώ τα έργα στο Παγκρήτιο

Τα έξι μέτρα για την προστασία των διαιτητών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΠΣ Κορινθίας: Απίστευτο ξύλο σε διαιτητή και βοηθό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.