ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Όλα ανοιχτά για το Grexit

Δεν πείστηκε με όσα άκουσε από τον Βαγγέλη Γραμμένο ο Τζιάνι Ινφαντίνο
Όλα ανοιχτά για το Grexit

Λύση δεν υπήρξε ούτε τώρα. Βαγγέλης Γραμμένος και Τζιάνι Ινφαντίνο συναντήθηκαν την Τρίτη (17/4), αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα ήθελε ο πρώτος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ προσπάθησε να πείσει τον πρόεδρο της FIFA πως θα αλλάξει η κατάσταση και θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις, όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό.

Μέσα σε όλα ο Ινφαντίνο τον ενημέρωσε πως θα πρέπει να βρει λύση με τη συμπεριφορά των ανθρώπων των τεσσάρων μεγάλων ομάδων, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από το τι θα γίνει στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το μπαλάκι, επομένως, είναι στα χέρια της Επιτροπής Παρακολούθησης με τον πρόεδρό της, Χέρμπερτ Χούμπελ να έχει κάνει αρνητική εισήγηση. Να σημειωθεί πως η ΕΠΟ θα παραστεί ενώπιον της Επιτροπής για να εξηγήσει γιατί πρέπει να αποφευχθεί το Grexit.

Οι συνέπειες του Grexit

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όλα ανοιχτά για το Grexit», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.