ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

«Συναγερμός» στις τάξεις των διαιτητών

Όπως έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό η στήλη «Κορακίστικα» στην έντυπη έκδοση του Sportime
«Συναγερμός» στις τάξεις των διαιτητών

Πολλά έχουν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες για την κατάσταση που θα επικρατήσει σε λίγο στις τάξεις των διαιτητών, με τις αλλαγές που είναι έτοιμες να γίνουν και την αφαίρεση πολλών από τους πίνακες.

Όπως έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό η στήλη «Κορακίστικα» στην έντυπη έκδοση του Sportime, αυτοί που θεωρούνται τελειωμένοι είναι οι Κομίνης, Αρετόπουλος, Καλογερόπουλος και Μάνταλος.

Σε αυτούς όμως έρχονται πλέον να προστεθούν και άλλοι, όπως ο Μπλάνας που φέτος ήταν τελευταίος βάση των εκθέσεων.

Ακόμα όπως έχει γίνει γνωστό το νούμερο των κομμένων μπορεί να είναι διψήφιο, ενώ ως τα επόμενα φαβορί για να μην σφυρίξουν ξανά θεωρούνται οι Στυλιάρας, Θάνος και Κατσικογιάννης.

Οι δύο πρώτοι σίγουρα θα μείνουν εκτός πινάκων, ενώ ο τελευταίος θα υποβιβαστεί.

Αυτοί είναι οι 10 υποψήφιοι διαιτητές για άνοδο στην Super League

Ερωτηματικό ο Ζαχαριάδης (φωτό) που τον παρουσιάζουν υποψήφιο για διεθνή, αλλά οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι παλεύει να μείνει στον πίνακα και κάπου εκεί εμπλέκεται και ο Γραμμένος.

Τέλος ο Τσαμούρης βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο, έχοντας χαμηλή βαθμολογία, ενώ ερωτηματικό είναι ο Ζαχαριάδης που μπορεί να παραμείνει και ο Ευαγγέλου που μπορεί να αποτελέσει παρελθόν, ανάλογα με τον αριθμό αποχωρήσεων.

Στο Sportime του Σαββάτου (26/5) ΔΩΡΕAΝ το άλμπουμ της PANINI του Μουντιάλ 2018 +6 αυτοκόλλητα!

Και οι παρατηρητές στο παιχνίδι των «κοψιμάτων»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Συναγερμός» στις τάξεις των διαιτητών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!