ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Η κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ

Παρουσία δύο μελών της ΦΙΦΑ η συνάντηση της Παρασκευής (25/5) με το θέμα του Grexit να παραμένει ανοιχτό
Η κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ έχει προγραμματισμένη συνεδρίαση για την Παρασκευή (25/5), με το θέμα της επιστολής της ΦΙΦΑ προς την ομοσπονδία να είναι το βασικό θέμα συζήτησης.

Το παρών θα δώσει ο επικεφαλής της επιτροπής παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ και το μέλος της, Εντουάρντο Ντερβίσι, ο οποίος ήταν «παρών» στην τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ε. που έγινε στις 29/3 και στην οποία είχε συζητηθεί η πρόταση της παρακολούθησης για Grexit

Το απόγευμα της Πέμπτης (24/5) τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ συναντήθηκαν σε ένα προσυμβούλιο, όπου εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την έλευση ξένων διαιτητών και τρίτου αλλοδαπού μέλους στην ΚΕΔ.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος τόνισε πως οι οδηγίες της FIFA είναι υποχρεωτικές στην ΕΠΟ. Σε αντίθετη περίπτωση η παγκόσμια ομοσπονδία με το άρθρο 14 του καταστατικού της μπορεί να επιβάλει κυρώσεις στην ελληνική ομοσπονδία όπως το Grexit.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.