Αλλαγή δεδομένων στη Football League: Ποινή -3 σε Σπάρτη και Αναγέννηση

Πλήρες φάκελο ο Αιγινιακός, τιμωρία -3 βαθμών στη λακωνική και τη θεσσαλική ομάδα
Αλλαγή δεδομένων στη Football League: Ποινή -3 σε Σπάρτη και Αναγέννηση

Βίοι αντίθετοι για Αιγινιακό και Σπάρτη-Αναγέννηση Καρδίτσας, έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της δεύτερης φάσης επιτήρησης.

Η ομάδα της Πιερίας κατέθεσε πλήρες φάκελο (το ίδιο και ο Εργοτέλης), με συνέπεια να παραμείνει στους 37 βαθμούς.

Αντίθετα, η Σπάρτη συγκαταλέγεται στους συλλόγους που τιμωρήθηκαν με -3 βαθμούς, όπερ σημαίνει ότι το έργο για την παραμονή δυσκόλεψε πολύ.

Ο Αιγινιακός βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στη Football League, καθώς για να υποβιβαστεί θα πρέπει να χάσει από την Παναχαϊκή και, παράλληλα, η Σπάρτη να νικήσει τον ΟΦΗ και η Αναγέννηση Καρδίτσας τον Άρη.

Εκτός από τη λακωνική ομάδα, ποινή -3 βαθμών επιβλήθηκε και σε Καλλιθέα, Παναιγιάλειο, Πανσερραϊκό, Απόλλωνα Λάρισας και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η μάχη της παραμονής

11. Αιγινιακός 37
12. Σπάρτη 34
13. Αναγέννηση Καρδίτσας 34

Tα ματς (27/5, 17:00)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Άρης
Αιγινιακός – Παναχαϊκή
ΟΦΗ – Σπάρτη

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Προκειμένου να εξασφαλιστεί η απόλυτη ισονομία ενόψει των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, λόγω ενδεχόμενης αφαίρεσης βαθμών στη 2η φάση της επιτήρησης, η ΕΠΟ μερίμνησε για την έγκαιρη εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ που βρίσκονται πλησίον ή κάτω της ζώνης του υποβιβασμού.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 25/05/2018 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις ΠΑΕ της FOOTBALL LEAGUE.

Οι ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ πληρούν τις απαιτήσεις της 2ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, ΣΠΑΡΤΗ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 2ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Κατόπιν αυτού, και καθώς οι αποφάσεις της συγκεκριμένης διαδικασίας δεν είναι εφέσιμες, το σύνολο των ομάδων της Football League, γνωρίζει πλήρως την βαθμολογική του κατάσταση πριν την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλλαγή δεδομένων στη Football League: Ποινή -3 σε Σπάρτη και Αναγέννηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.