ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Τέλος ο Σκουτέρης από την αθλητική δικαιοσύνη…

Το τέλος στην καριέρα του Δημήτρη Σκουτέρη, ως προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, σήμανε η πειθαρχική έρευνα του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με αποκάλυψη της εκπομπής «Η ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ». Αν και η θητεία του κ.Σκουτέρη θα ολοκληρώνονταν τον Αύγουστο ο ίδιος δεν συμμετείχε στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις της Επιτροπής. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ...
Τέλος ο Σκουτέρης από την αθλητική δικαιοσύνη…

Το τέλος στην καριέρα του Δημήτρη Σκουτέρη, ως προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, σήμανε η πειθαρχική έρευνα του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με αποκάλυψη της εκπομπής «Η ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ».

Αν και η θητεία του κ.Σκουτέρη θα ολοκληρώνονταν τον Αύγουστο ο ίδιος δεν συμμετείχε στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις της Επιτροπής.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη συνέστησε στον κ.Σκουτέρης να μην συμμετέχει στα αθλητικά δικαστήρια έως ότου ολοκληρωθεί ο πειθαρχικός έλεγχος, ενώ και ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής προσέφυγε κατά απόφασης που τον είχε απαλλάξει από πειθαρχικό αδίκημα στο οποίο είχε εμπλοκή.

Όπως έγινε γνωστό, υπάρχουν σχετικές καταθέσεις δύο μαρτύρων υπό την εποπτεία της Γενικής Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων και αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρυσούλας Παρασκευά, που εμπλέκουν τον κ.Σκουτέρη σε υπόθεση περί προσβολής του κύρους της Δικαιοσύνης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος ο Σκουτέρης από την αθλητική δικαιοσύνη…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.