ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Καμία οριστική απόφαση για αναδιάρθρωση

Δεν «έβγαλε» είδηση η συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με στελέχη της ΟΥΕΦΑ για τις αλλαγές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα
Καμία οριστική απόφαση για αναδιάρθρωση

“Λευκός” καπνός δεν βγήκε από την ΓΓΑ, έπειτα από την συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με στελέχη της ΟΥΕΦΑ που αφορά την πολυαναμενόμενη αναδιάρθρωση.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού συζήτησε με τους Ζόραν Λάκοβιτς και Άντζελο Ρηγόπουλο για διάφορα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς ωστόσο να μπουν σε λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τις αλλαγές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες. Κάτι που σημαίνει ότι ουδείς γνωρίζει την άποψη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για την πρόταση του Βασιλειάδη περί πρωτάθλημα 20 ομάδων στη Super League!

“Κλειδώνουν” οι ξένοι διαιτητές!

Στα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση, οι Λάκοβιτς και Ρηγόπουλος ενημέρωσαν τον υφυπουργό Αθλητισμού για τα προαπαιτούμενα που έχουν θέσει οι διεθνείς συνομοσπονδίες προς την ΕΠΟ.

Αυτά αφορούν τον ξένο υπερ-σύμβουλο που θα ενισχύσει την ΕΠΟ, το τρίτο αλλοδαπό μέλος της ΚΕΔ, τις αλλαγές που θα αφορούν την συντόμευση των διαδικασιών στην αθλητική δικαιοσύνη τις αλλαγές στον κανονισμό διαιτησίας. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να ορίζονται και ξένοι διαιτητές σε πρωτάθλημα και κύπελλο στα ντέρμπι.

Έρχονται στην Αθήνα εκπρόσωποι της UEFA

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καμία οριστική απόφαση για αναδιάρθρωση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.