ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Τζώρτζογλου κατά Βασιλειάδη!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ με επιστολή του προς ΕΠΟ, ΠΑΕ της Super League και Ενώσεις όλης της χώρας επικρίνει την παρέμβαση του υφυπουργού στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου
Τζώρτζογλου κατά Βασιλειάδη!

Την αντίδραση του Νίκου Τζώρτζογλου, πρόεδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου προκαλούν τα σχέδια του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ με επιστολή του προς την ΕΠΟ και τον Βαγγέλη Γραμμένο, προς τις ΠΑΕ της Super League και τις ποδοσφαιρικές ενώσεις όλης της χώρας επικρίνει την παρέμβαση του υφυπουργού στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Χαρακτηρίζει «θρασύτατη» την απόφαση να προχωρήσει σε δραματικές αλλαγές και αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να υπόσχεται 30 εκ. ευρώ κρατική επιχορήγηση στις ΠΑΕ, όταν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει να λάβει επιχορήγηση 10 χρόνια.

Αναλυτικά η επιστολή Τζώρτζογλου:

«ΠΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΟ κ. ΓΡΑΜΜΕΝΟ

ΠΑΕ SUPER LEAGUE

ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Αγαπητέ φίλε Πρόεδρε. Αγαπητοί συνάδελφοι..

Με απορία, αγανάκτηση και πολλά ερωτηματικά παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Συμβαίνουν πολλά όμως εκείνο που μας προκαλεί οργή και αγανάκτηση είναι το γεγονός της θρασύτατης παρέμβασης του υφυπουργού αθλητισμού κ. Βασιλειάδη στις διοργανώσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στο πόσος θα πρέπει να είναι ο αριθμός των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ… Χθες 12, σήμερα 20, αύριο πιθανότατα 40 ή ίσως και 80.

Διαβάζουμε ότι έχει εξασφαλίσει 30.000.000 για να επιδοτήσει ανώνυμες εταιρείες ποδοσφαίρου μέσω της κρατικής ΕΡΤ και την ίδια στιγμή 4.000 ερασιτεχνικά σωματεία έχουν να πάρουν επιχορήγηση 10 χρόνια.

Ο υφυπουργός αθλητισμού σχεδιάζει και προγραμματίζει, συνομιλεί και συνεδριάζει με UEFA και FIFA, παρεμβαίνοντας απροκάλυπτα στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου… Και όμως η βουβαμάρα συνεχίζεται…

Ως πότε η Ομοσπονδία θα τηρεί στάση σιωπής σε αυτή την κατάσταση; Ως πότε οι Ενώσεις και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μένουν έρμαια στη σκιά συμφερόντων;

Στις 29 Ιουνίου στην Γ.Σ της ΕΠΟ στην Αθήνα θα πούμε περισσότερα…

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζώρτζογλου κατά Βασιλειάδη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.