ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στο πλευρό των πληγέντων η εθνική ποδοσφαίρου

Μαζί με την ΕΠΟ προσφέρουν οικονομική ενίσχυση στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα που έπαθε σοβαρές ζημιές στη φωτιά
Στο πλευρό των πληγέντων η εθνική ποδοσφαίρου

Σε μία σημαντική κίνηση προέβησαν οι παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, θα ενισχύσουν οικονομικά το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα. Το ίδρυμα υπέστη σοβαρές ζημιές από την φωτιά στην Ραφήνα και η ΕΠΟ θέλησε να κάνει αυτή την κίνηση με την εθνική ομάδα, δείχνοντας πως είναι στο πλευρό των πληγέντων.

«Την οικονομική ενίσχυση του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος, οι εγκαταστάσεις του οποίου υπέστησαν σοβαρές ζημιές, με συνέπεια να καθίστανται ακατάλληλες προς κατοίκηση, αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Η πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν οι διεθνείς και εντάσσεται στην αναπτυγμένη και αδιάλειπτη κοινωνική δράση τους, έχει ως σκοπό την άμεση επαναλειτουργία της φιλόξενης, εδώ και 50 χρόνια, εστίας στην περιοχή του Νέου Βουτζά και γι’ αυτό τον λόγο θα διατεθεί στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα το ποσόν που αντιστοιχεί στον πρώτο μισθό των παικτών για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο Nations League», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, ενώ από πλευράς των διεθνών, τοποθετήθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, λέγοντας:

«Τέτοιες μέρες, δεν χωρούν πολλά λόγια. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί αποφασίσαμε να συνδράμουμε για να αποκτήσουν ορφανά παιδιά και πάλι τη στέγη τους.

Το μόνο που θέλω να πω εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου είναι συλλυπητήρια προς τις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων που απ’ τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκαν τόσο άδικα στην Ανατολική Αττική. Πενθούμε κι εμείς μαζί τους».

Τοροσίδης: «Ενθουσιασμένος με την επιστροφή μου στον Ολυμπιακό μας» (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο πλευρό των πληγέντων η εθνική ποδοσφαίρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.