Καρέλης: «Αξίζαμε θέση στο Μουντιάλ»

Ο σκόρερ της εθνικής μας μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για τους στόχους της Ελλάδος, αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε θα μπορούσε να είχε προκριθεί στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας
Καρέλης: «Αξίζαμε θέση στο Μουντιάλ»

Ο Νίκος Καρέλης ήταν ο ποδοσφαιριστής που χάρισε στην εθνική μας ομάδα τη νίκη επί της Αιγύπτου με 1-0. Ο έμπειρος φορ μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για τους στόχους της Ελλάδος από δω και πέρα, αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε θα μπορούσε να είχε προκριθεί στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

«Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε και δείξαμε ότι έχουμε πολλές πιθανότητες σαν ομάδα να πάμε καλύτερα. Κάναμε αρκετές αλλαγές και δείξαμε ότι η ομάδα διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ και σημαντικούς ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν στην συνέχεια. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και για το πάθος. Δουλέψαμε σκληρά και θα συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς.

Πιστεύω ότι αξίζαμε να πάμε στο Μουντιάλ. Το δείξαμε και απόψε απέναντι σε μία ομάδα που είναι έτοιμη για τη Ρωσία και έχει προκριθεί. Θα μπορούσαμε να ήμασταν εκεί και εμείς, αλλά είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα με την Κροατία. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται για την συνέχεια».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καρέλης: «Αξίζαμε θέση στο Μουντιάλ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.