ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

“Αγγίζει” το Euro η Εθνική Ελπίδων!

Η εθνική μας ομάδα των Ελπίδων επικράτησε με 2-1 της Τσεχίας
“Αγγίζει” το Euro η Εθνική Ελπίδων!

Εξαιρετική εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων, η οποία νίκησε με 2-1 στην Τσεχία και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση της στο Euro U21 της Ιταλίας.

Στο “ΚStadion Střelnice” για την όγδοη αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωτάθληματος της αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε τεράστιο διπλό με γκολ των Λημνιού και Τσιμίκα.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρά και πειθαρχημένη, πέτυχε δύο εξαιρετικά γκολ και ετοιμάζεται πλέον, για τον “τελικό” με την Κροατία εκτός έδρας. Με νίκη η Εθνική μας προκρίνεται απευθείας στα τελικά της Ιταλίας.

Σε περίπτωση ήττας, τότε η Ελλάδα θα βρεθεί στη δεύτερη θέση του ομίλου. Αν το ματς με τους Κροάτες έρθει ισόπαλο, τότε η Ελλάδα θα χρειαστεί νίκη ή, ισοπαλία με την Λευκορωσία στο Περιστέρι.

ΤΣΕΧΙΑ: Στάνεκ, Ματέγιου, Κραλ, Χέλεσιτς, Λίσχα, Τάκακς, Κούλχανεκ (67′ Κβετ), Μάτουσεκ, Λάντρα (79′ Ζάιτς), Χάσεκ (67′ Τρούμπατς), Πούλκραμπ.

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Πασαλίδης, Νικολάου, Καραχάλιος, Λάμπρου (73′ Μανθάτης), Ανδρούτσος, Χατζηδιάκος, Λημνιός (87′ Κυριακόπουλος), Βέργος (63′ Κωτσόπουλος).

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής
Μολδαβία – Σαν Μαρίνο 1-0 (28′ Γκουλτσεάκ)
Λευκορωσία – Κροατία 0-4 (16′ Γιακόλις, 44′ Σούνιτς, 46′ Χαλίλοβιτς, 65′ Μπρέκαλο)
Τσεχία – Ελλάδα 1-2 (50′ Τάκακς / 44′ Λημνιός, 56′ Τσιμίκας)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου
1. Ελλάδα 22
2. Κροατία 19
3. Τσεχία 13
4. Λευκορωσία 11
5. Μολδαβία 7
6. Σαν Μαρίνιο 0
* Ο πρώτος του κάθε ομίλου προκρίνεται απευθείας στην τελική φάση
** Οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι πηγαίνουν στα playoffs.

Η επόμενη αγωνιστική
Λευκορωσία – Τσεχία 11/10
Κροατία – Ελλάδα 12/10

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «“Αγγίζει” το Euro η Εθνική Ελπίδων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.