Sportime

Μπακασέτας: «Να πάρουμε ρεβάνς από την Ουγγαρία»

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Μαγυάρους την Παρασκευή (12/10)

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Μπακασέτας: «Να πάρουμε ρεβάνς από την Ουγγαρία»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η εβδομάδα που διανύουμε φέρνει την Εθνική στο προσκήνιο καθώς ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με Ουγγαρία εντός και Φιλανδία εκτός, αντίστοιχα.

Τη Δευτέρα (8/10) ήταν η πρώτη συγκέντρωση για τους διεθνείς και ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε σε δηλώσεις του για τη σημασία που έχει η νίκη στο ματς με τους Μαγυάρους.

Συγκεκριμένα είπε: «Μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα στο τελευταίο μας παιχνίδι, πρέπει να πάρουμε ρεβάνς από την Ουγγαρία και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που κάνουμε τα τελευταία χρόνια.

Ο προπονητής ξέρει τι κάναμε λάθος στο τελευταίο ματς, και μαζί με το τιμ είχαν μεγάλο διάστημα για να δουν τα λάθη, προκειμένου να μας τα πει και να τα διορθώσουμε. Πάντα υπάρχει πίεση στην Εθνική, πρέπει να δείχνεις το καλύτερο σου πρόσωπο».

Τέλος, ρωτήθηκε και για το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού: «Όσο πιο πολλά παιχνίδια έχεις, τόσο μεγαλύτερη σιγουριά έχεις. Όταν σκοράρεις μάλιστα, έχεις ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία».

http://www.sportime.gr/podosfairo/ethniki-omada/162317/me-paschalaki-kai-tsimika-kontra-se-oyggaria-finlandia-i-ethniki-pic/

http://www.sportime.gr/podosfairo/ethniki-omada/165794/fetfatzidis-kai-lampropoylos-stin-ethniki/

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα