ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τα νέα back bags της Εθνικής Ελλάδος

Η Prince Oliver, επίσημος fashion sponsor, τα παρέδωσε στα μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος
Τα νέα back bags της Εθνικής Ελλάδος

Η Prince Oliver, επίσημος fashion sponsor της Εθνικής Ελλάδας, παρέδωσε στα μέλη της αποστολής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τα νέα back bags.

Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένες τσάντες πλάτης για τις ανάγκες των διεθνών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με αυτές στη Φιλανδία και στο Τάμπερε με στόχο τη νίκη.

Ο Κώστας Μανωλάς, κατά την παραλαβή του νέου αξεσουάρ των διεθνών, είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία με την Prince Oliver. Όλα τα προϊόντα, ξεκινώντας από τα κουστούμια είναι υψηλής ποιότητας και το ίδιο βλέπουμε με την καινούργια μας τσάντα.

Εμείς τώρα συγκεντρωνόμαστε μόνο στον στόχο της νίκης στη Φιλανδία, δεν υπάρχει κάτι άλλο για μας».

Στη φωτογραφία, ο εκπρόσωπος της Prince Oliver Παντελής Περιβολάρης μαζί με τους Πασχαλάκη, Λαμπρόπουλο, Μπακάκη και τα νέα back bags της Εθνικής.

Όποιος ενδιαφέρεται να τα αποκτήσει, μπορεί σε οποιοδήποτε κατάστημα Prince Oliver και ηλεκτρονικά στο princeoliver.com.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα νέα back bags της Εθνικής Ελλάδος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.