ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ήταν καλύτερη και πάει μπαράζ!

Η Ελπίδων νίκησε 2-0 την Λευκορωσία, αν κι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 31’ και πλέον περιμένει να μάθει τις υπόλοιπες ομάδες των πλέι οφ
Ήταν καλύτερη και πάει μπαράζ!

Η Εθνική Ελπίδων ήταν καλύτερη από τη Λευκορωσία και νίκησε 2-0 με την προσοχή να στρέφεται πλέον στα αυριανά παιχνίδια, απ’ όπου θα προκύψουν και οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που θα λάβουν μέρος στα μπαράζ για τελικά του Euro στην Ιταλία.

Κορυφαίος της αναμέτρησης για την Ελλάδα ήταν ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος πέτυχε και το πρώτο γκολ, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι από το 31’, η Εθνική έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πασαλίδη με δεύτερη κίτρινη.

Από το πρώτο λεπτό, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Αντώνη Νικοπολίδη πίεσε για να ανοίξει το σκορ, κάτι που κατάφερε στο 20’. Ο Κυριακόπουλος έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Χατζηγιοβάνης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 31’ όμως ήρθε η αποβολή του Πασαλίδη και άλλαξε τα σχέδια. Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική έπαιξε άμυνα κι έψαξε τις αντεπιθέσεις. Ο Κότσαρης κράτησε το μηδέν στην άμυνα και στο 82’ η Ελλάδα κέρδισε πέναλτι από χέρι του Βολκόφ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουζούκης κι έκανε το 2-0.

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Μασούρας, Χατζηδιάκος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Ανδρούτσος (33’ Μαυρομάτης), Γαλανόπουλος, Μπουζούκης, Λημνιός (71’ Μανθάτης), Χατζηγιοβάνης, Βέργος (57’ Κωτσόπουλος).

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Σερμπίτσκι, Ιβανόφ, Βολκόφ, Σβέτσοφ, Μπεσμερτνί, Μπερέζκιν (73’ Φετόσοφ), Γκρομίκο, Κλίμοβιτς, Πετσένιν (46’ Πακάρ), Σεβτσένκο, Αντιλέφσκι (44’ Εμπόνγκ).

Το άλλοθι και το… φάουλ του Νικοπολίδη

Ήττα οι Ελπίδες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήταν καλύτερη και πάει μπαράζ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.