ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Προκριματικά Euro 2020: Κόντρα σε Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία η Ελλάδα

Η Εθνική μας ομάδα κληρώθηκε στον 10ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020 με αντιπάλους τις Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία, Αρμενία και Λιχτενσταϊν.
Προκριματικά Euro 2020: Κόντρα σε Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία η Ελλάδα

Η Εθνική μας ομάδα κληρώθηκε στον 10ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020 με αντιπάλους τις Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία, Αρμενία και Λιχτενσταϊν.

Στην τελική φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο (20 ομάδες) και σε αυτές θα προστεθούν οι τέσσερις νικήτριες από τα play off του Νations League.

Τα προκριματικά θα αρχίσουν το Μάρτιο του 2019 και θα ολοκληρωθούν το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου. Θα διεξαχθούν δύο αγώνες από τις 21 μέχρι τις 26 Μαρτίου, δύο αγώνες στις 7-8 και 10-11 Ιουνίου, δύο αγώνες από τις 5 μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, δύο αγώνες από τις 10 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και δύο αγώνες από τις 14 μέχρι τις 19 Νοεμβρίου.

H διοργάνωση θα διεξαχθεί σε δώδεκα ευρωπαϊκές πόλεις, με τους αγώνες να γίνονται στο Λονδίνο, στο Άμστερνταμ, στο Μπακού, στο Μπιλμπάο, στο Βουκουρέστι, στη Βουδαπέστη, στην Κοπεγχάγη, στη Γλασκώβη, στο Μόναχο, στη Ρώμη και στην Αγία Πετρούπολη. Το εναρκτήριο παιχνίδι θα γίνει στη Ρώμη και οι ημιτελικοί με τον μεγάλο τελικό στο Γουέμπλεϊ.

To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει πρόσφατη παράδοση κόντρα στη Βοσνία και στη Φινλανδία, αφού με την παρέα του Τζέκο συναντήθηκε στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 (1-1 εντός έδρας, ήττα 3-1 εκτός έδρας). Από την άλλη, με τους Σκανδιναβούς αναμετρήθηκε στο νεοσύστατο Nations League, φεύγοντας με ήττα 2-0 από το Τάμπερε και κερδίζοντας 1-0 στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι υπόλοιποι όμιλοι:

1ος Όμιλος: Αγγλία, Τσεχία, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο, Κόσοβο

2ος Όμιλος: Πορτογαλία, Ουκρανία, Σερβία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο

3ος Όμιλος: Ολλανδία, Γερμανία, Βόρειος Ιρλανδία, Εσθονία, Λευκορωσία

4ος Όμιλος: Ελβετία, Δανία, Ιρλανδία, Γεωργία, Γιβραλτάρ

5ος Όμιλος: Κροατία, Ουαλία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Αζερμπαϊτζάν

6ος Όμιλος: Ισπανία, Σουηδία, Νορβηγία, Ρουμανία, Νησιά Φερόε, Μάλτα

7ος Όμιλος: Πολωνία, Αυστρία, Ισραήλ, Σλοβενία, ΠΓΔΜ, Λετονία

8ος Όμιλος: Γαλλία, Ισλανδία, Τουρκία, Αλβανία, Μολδαβία, Ανδόρρα

9ος Όμιλος: Βέλγιο, Ρωσία, Σκωτία, Κύπρος, Καζακστάν, Σαν Μαρίνο

10ος Όμιλος: Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία, ΕΛΛΑΔΑ, Αρμενία, Λιχτενστάϊν

Ολυμπιακός: Πρέπει να ξεκλειδώσει τον «κωδικό» Ποντένσε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προκριματικά Euro 2020: Κόντρα σε Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία η Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.