ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αναχώρησε για Σεβίλλη η Εθνική (pics)

Την Τρίτη (14/5, 20:30) δίνει φιλικό παιχνίδι με τη Σαουδική Αραβία
Αναχώρησε για Σεβίλλη η Εθνική (pics)

Για την Ισπανία και συγκεκριμένα τη Σεβίλλη αναχώρησε σήμερα (14/5) το πρωί η Εθνική ομάδα, όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Σαουδική Αραβία.

Ο Μίχαελ Σκίμπε είχε ζητήσει να γίνει ένα φιλικό παιχνίδι μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ώστε να τσεκάρει τους παίκτες του και μάλιστα κάλεσε στην αποστολή ποδοσφαιριστές από το ελληνικό πρωτάθλημα και μόνο τον Τζιόλη, απ’ αυτούς που παίζουν εκτός συνόρων.

Βέβαια έχει και απώλειες για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Σεβίλλης (20:30), αφού αποκλείστηκαν από την αποστολή οι Κώστας Φορτούνης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για την απουσία του Φορτούνη

Κι εδώ για τον Χριστοδουλόπουλο

Έτσι στην αποστολή βρίσκονται οι: Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρισβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Νικολάου, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μάνταλος, Πέλκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Λημνιός, Μανιάς, Κουλούρης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αναχώρησε για Σεβίλλη η Εθνική (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.