ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

«Έγραψε» ιστορία ο Γιαννούλης στην Εθνική

Θετικά και αρνητικά ρεκόρ του 23χρονου αμυντικού στο ντεμπούτο του με την εθνική μας ομάδα
«Έγραψε» ιστορία ο Γιαννούλης στην Εθνική

Ο Μίκαελ Σκίμπε έδωσε την ευκαιρία στον Δημήτρη Γιαννούλη να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με την Εθνική Ελλάδας στο φιλικό της Τρίτης (15/5) με την Σαουδική Αραβία, το οποίο διεξήχθη στην Ισπανία.

Η παρθενική συμμετοχή του 23χρονου μπακ επεφύλασσε ευχάριστες, αλλά και δυσάρεστες εκπλήξεις, με τον ίδιο πάντως, να φεύγει απογοητευμένος από το γήπεδο λόγω αποβολής.

Ο Γιαννούλης έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας που αποβάλλεται στο ντεμπούτο του! Το ρεκόρ ως τώρα το είχε ο Μιχάλης Κρητικόπουλος, που είχε αποβληθεί στο δεύτερο παιχνίδι του με αντίπαλο την Αυστραλία στις 23 Ιουλίου του 1969.

Παράλληλα, είναι ο 20ος διεθνής μας που βλέπει κόκκινη κάρτα. Ο Στέλιος Μανωλάς έχει δεχτεί τις περισσότερες, τέσσερεις στον αριθμό.

Στα θετικά, ο 23χρονος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής μετά από 20 χρόνια, που κάνει ντεμπούτο στην Εθνική, έχοντας αδελφό διεθνή. Τελευταίος ήταν το 1998 ο Βασίλης Μπορμπόκης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Έγραψε» ιστορία ο Γιαννούλης στην Εθνική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.