ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αυτοί είναι οι Ισπανοί που θα αντιμετωπίσουν οι Legends 2004

Μεντιέτα, Βαλερόν, Μουνίτις, Ριέρα, Ιβάν Κάμπο, Λουίς Γκαρσία είναι μερικοί εξ αυτών
Αυτοί είναι οι Ισπανοί που θα αντιμετωπίσουν οι Legends 2004

Το έπος του 2004 αναβιώνει για ιερό σκοπό στις 9 Ιουνίου (ώρα 21:00), όταν οι διεθνείς που κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Legends της εθνικής Ισπανίας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Οι Legends 2004: Nικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Δέλλας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Κατεργιαννάκης, Τσιάρτας, Νικολαϊδης, Χαλκιάς, Φύσσας, Βρύζας, Καφές, Γεωργιάδης, Γκούμας, Καψής, Καραγκουνης, Λάκης, Κατσουράνης, Παπαδόπουλος.

Η προεπιλογή των Spain National Team Legends: Αμπλανέδο, Κόκε, Ιβάν Κάμπο, Χουανίτο, Χινέρ, Μαρτσένα, Καπντεβίλα, Χουάνφραν, Ρομέρο, Ριέρα, Ζεράρδ, Αλμπέλδα, Γκάμπρι, Αμαβίσκα, Μουνίτις, Χουάν Σάντσεθ, Λούκε, Αλφόνσο, Αμπελάρδο, Καράσκο, Εσκέρο, Θελάδες, Ντονάτο, Ντε Λα Ρεντ, Μεντιέτα, Ντάνι, Λουίς Γκαρσία, Βαλερόν, Σάλβα, Αμόρ.

Από τους παραπάνω 30 θα προκύψει η 18μελής αποστολή που θα ταξιδέψει στην Πάτρα για την ιδιαίτερη αυτή αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου 2018.

Μέρος των εσόδων του αγώνα θα δοθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Ιατρών) και του Χαμόγελου του Παιδιού Πάτρας.

Στο μεταξύ, την Τρίτη (29/5) πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνέντευξη Τύπου, όπου τους Legends 2004 εκπροσώπησε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Επιπλέον παραβρέθηκαν οι Τάκης Πετρόπουλος (σύμβουλος του δημάρχου Πατρέων στον αθλητισμό), Γρηγόρης Αλεξόπουλος (αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας), Γιώργος Αποστολόπουλος (εκ μέρους της Παναχαϊκής), Ευαγγελία Μαλαμάκη (μέλος του Δ.Σ. του Χαμόγελου του Παιδιού), Παναγιώτης Κρεμασμένος (διευθυντής του Κ.Ε.Φ.Ι. και Δημήτρης Παπανδρέου (ιδρυτής και managing partner της Fairplay).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτοί είναι οι Ισπανοί που θα αντιμετωπίσουν οι Legends 2004», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.