ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η Εθνική Ελπίδων «φιλοδώρησε» με… τριάρα την Ουκρανία

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά «Βαλερί Λομπανόβσκι»,η Εθνική Ελπίδων. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη άνοιξε το σκορ στο 20’ με τον Κυριακόπουλο, για να ισοφαριστεί στο 27ο λεπτό. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των Ουκρανών, τρία λεπτά αργότερα η ελληνική ομάδα πήρε κεφάλι στο σκορ με 2-1, χάρη σε αυτογκολ των...
Η Εθνική Ελπίδων «φιλοδώρησε» με… τριάρα την Ουκρανία

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά «Βαλερί Λομπανόβσκι»,η Εθνική Ελπίδων.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη άνοιξε το σκορ στο 20’ με τον Κυριακόπουλο, για να ισοφαριστεί στο 27ο λεπτό.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των Ουκρανών, τρία λεπτά αργότερα η ελληνική ομάδα πήρε κεφάλι στο σκορ με 2-1, χάρη σε αυτογκολ των γηπεδούχων.Για να έρθει ο Κωτσόπουλος στο 90+4 και να διαμορφώσει το τελικό 3-1 για την Εθνική Ελπίδων.

Να σημειωθεί ότι την πρώτη θέση του τουρνουά πήρε η Σλοβενία, που νίκησε στον άλλο αγώνα με 2-0 το Ισραήλ που κατέλαβε την δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση κατετάγη η Ελλάδα, αφήνοντας πίσω της τους Ουκρανούς διοργανωτές.

Η σύνθεση της Ελλάδας:

Κότσαρης, Σβαρνάς, Κατράνης, Ευαγγέλου, Φασίδης, Νάτσος (60΄ Στάικος), Καραχάλιος, Γιούσης (60΄ Μασούρας), Μπουζούκης (46΄ Βασιλούδης), Κυριακόπουλος (70΄ Χατζηγιοβάννης), Μωραΐτης (70΄ Κωτσόπουλος).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Εθνική Ελπίδων «φιλοδώρησε» με… τριάρα την Ουκρανία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.