Sportime

Χωρίς Καρβάλιο και Φεντάλ η Μπέτις

Η αποστολή της ισπανικής ομάδας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Χωρίς Καρβάλιο και Φεντάλ η Μπέτις
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Οι Γουίλιαμ Καρβάλιο (κεντρικός μέσος) και Ζουαΐρ Φεντάλ (κεντρικός αμυντικός) δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Ρεάλ Μπέτις για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (20/9, 22:00), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ισπανός προπονητής των «βερδιμπλάνκος», Κίκε Σετιέν απέκλεισε τον Πορτογάλο χαφ και τον Μαροκινό στόπερ, καθώς ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ίωση. Να σημειωθεί πως στην αποστολή βρίσκονται δύο παίκτες από τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μπέτις, οι Ντάνι Ρεμπόγιο (τερματοφύλακας) και Μιγκέλ Ροντρίγκεθ (μέσος).

Αναλυτικά οι 21 παίκτες που αποτελούν την αποστολή: Ρόμπλες, Λόπεθ, Ρεμπόγιο, Φρανθίς, Μπαραγκάν, Μαντί, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Τζούνιορ, Χάβι Γκαρθία, Γκουαρδάδο, Μιγκέλ Ροντρίγκεθ, Λο Σέλσο, Κανάλες, Μπουντεμπούζ, Ινούι, Τέγιο, Χοακίν, Σέρχιο Λεόν, Λόρεν, Σανάμπρια. Τα μέλη της ισπανικής ομάδας αναμένεται να βρίσκονται στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης (18/9).

Η αποστολή της Ρεάλ Μπέτις:

http://www.sportime.gr/olimpiakos/149662/to-programma-gia-to-olympiakos-real-mpetis/

Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα