EUROPA LEAGUE

Πολύτιμη για την Ελλάδα η νίκη του ΠΑΟΚ (pic)

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της UEFA μετά από τα αποτελέσματα της αγωνιστικής
Πολύτιμη για την Ελλάδα η νίκη του ΠΑΟΚ (pic)

Δεν ήταν καλή για την Ελλάδα συνολικά η εβδομάδα που έκλεισε. Ωστόσο, η νίκη του ΠΑΟΚ έφτιαξε κάπως τα πράγματα μετά τις ήττες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Χρειαζόμασταν κάποιους βαθμούς και τους έδωσαν οι «ασπρόμαυροι» με το επιβλητικό 1-4 επί της ΜΠΑΤΕ. Έτσι η χώρα μας εξακολουθεί να βρίσκεται στη 14η θέση με 26.200 βαθμούς. Η Ελβετία είναι 15η και έφτασε τους 25.700 με τη νίκη της Ζυρίχης, ενώ η 13η Δανία είχε κι εκείνη μία νίκη, αυτή της Κοπεγχάγης. Έφτασε, λοιπόν, τους 26.775 βαθμούς.

Σε περίπτωση που η Ελλάδα κλείσει τη σεζόν 14η ή ακόμα και 13η, θα συνεχίσει να βγάζει τον πρωταθλητή στον 3ο προκριματικό του Champions League τη σεζόν 2020-21 και τον δευτεραθλητή στον 2ο προκριματικό του Champions League. Ο Κυπελλούχος θα παίζει στον 3ο προκριματικό του Europa League, ενώ οι άλλοι δύο «Ευρωπαίοι» θα μπαίνουν από τον 2ο προκριματικό του Europa League.

Τα δεδομένα θα αλλάξουν μόνο εάν μπούμε στη 12άδα. Εκεί ο πρωταθλητής θα είναι στα πλέι οφ του Champions League, ενώ ο Κυπελλούχος θα πηγαίνει απευθείας στους ομίλους του Europa League. Όσο για τον τρίτο, θα μπαίνει από τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Τζάμπολ με το Sportime το Σάββατο

Πάρτι ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολύτιμη για την Ελλάδα η νίκη του ΠΑΟΚ (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.