EUROPA LEAGUE

Απίστευτο: Η ΤΣΣΚΑ έπαιξε με την άμυνα του 2006 κόντρα στην Άρσεναλ!

Διαιτητής σε εκείνο το ματς ήταν ο Λούμπος Μίχελ!
Απίστευτο: Η ΤΣΣΚΑ έπαιξε με την άμυνα του 2006 κόντρα στην Άρσεναλ!

Ένα απίθανο στοιχείο προέκυψε μετά το τέλος της αναμέτρησης της Άρσεναλ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας χθες στο Europa League, όπου νικητές ήταν οι Λονδρέζοι με 4-1. Η ομάδα της ΤΣΣΚΑ αγωνίστηκε με την ίδια ακριβώς άμυνα, που είχε αγωνιστεί κόντρα στους «κανονιέρηδες» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2006!

Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Οι Ρώσοι σε εκείνο το ματς που είχε γίνει την 1η Νοεμβρίου του 2006 για τον έβδομο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, είχαν παραταχθεί με τον Ακινφέεφ στο τέρμα και τριάδα πίσω τους Ιγκνάσεβιτς, Αλεξέι Μπερεζούτσκι και Βασίλι Μπερεζούτσκι! Σε εκείνο το ματς απέσπασαν και ισοπαλία 0-0, όμως χθες είχαν άλλη τύχη.

Πραγματικά εκπληκτικό, με την ηλικία των τεσσάρων παικτών να φτάνει τα… 140 χρόνια αν τα αθροίσει κανείς. Δώδεκα χρόνια μετά παραμένουν αναντικατάστατοι στην άμυνα της ΤΣΣΚΑ που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη, αν και μετά την 4αρα από την Άρσεναλ, πολύ δύσκολα θα συνεχιστεί η πορεία τους.

Να σημειωθεί ότι σε εκείνο το ματς του 2006, διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο: Η ΤΣΣΚΑ έπαιξε με την άμυνα του 2006 κόντρα στην Άρσεναλ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.