EUROPA LEAGUE

Τσέλσι – ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις για την ενδεκάδα από τον Σάρι

Οσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου
Τσέλσι – ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις για την ενδεκάδα από τον Σάρι

Ο Μαουρίτσιο Σάρι στην συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση της Τσέλσι με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα κάνει στο αρχικό σχήμα της ομάδας του ενώ σχολίασε και τους στόχους του αγγλικού συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

Για τα προβλήματα τραυματισμών:

«Ο Βίκτορ Μόουζες έχει πρόβλημα στην πλάτη, οπότε δεν θα μπορέσει να παίξει αύριο. Ο τραυματισμός του Έντεν Αζάρ δεν είναι κάτι σοβαρό και θα πρέπει να είναι σε θέση να παίξει εναντίον της Φούλαμ την Κυριακή».

Για το ματς κόντρα στην Τότεναμ:

«Θα πρέπει να καταλάβουμε γιατί παίξαμε χωρίς αποφασιστικότητα εναντίον της Τότεναμ, γιατί δεν είναι φυσιολογικό. Θα πρέπει και θέλω να δω μία αντίδραση αύριο, όπως και την Κυριακή στο πρωτάθλημα».

Για τους αγώνες που έρχονται:

«Έχουμε να παίξουμε πολλούς αγώνες τον Δεκέμβριο και θα κάνουμε αλλαγές στην ομάδα για το αυριανό ματς».

Για το σχήμα που θα παίξει αύριο:

«Όσον αφορά την μεσαία γραμμή, θέλω έναν τεχνικό μέσο στο κεντρικό σχήμα, κάτι που σημαίνει ότι θα παίξει ο Ζορζίνιο ή ο Φάμπρεγας».

Για τους στόχους:

«Στόχος μας είναι να κερδίσουμε βραχυπρόθεσμα κάτι και να γίνουμε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη».

Για τον νεαρό Κάλουμ Χάντσον Οντόι:

«Ο Κάλουμ Χάντσον Οντόι θα πρέπει να βελτιωθεί επιθετικά και αμυντικά, όμως πιστεύω ότι είναι πολύ καλός παίκτης. Πρέπει να βρω χώρο για αυτόν, αλλά είναι δύσκολο να τον βάλω στο αρχικό σχήμα. Βρίσκεται στην 18αδα για το αυριανό ματς».

Μεγάλη πρόκριση στους «8» για τα… μωρά του Γκαρσία!

Τσέλσι-ΠΑΟΚ: Η επιστροφή του Ακπόμ στο Λονδίνο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσέλσι – ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις για την ενδεκάδα από τον Σάρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.