EUROPA LEAGUE

Χάος στην Σπόρτινγκ!

Οι παίκτες αρνήθηκαν να προπονηθούν εξαιτίας των μειωτικών δηλώσεων του προέδρου – Ο Μπρούνο Ντε Καρβάλιο είπε ότι θα τιμωρηθούν όλοι
Χάος στην Σπόρτινγκ!

Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με τον ανεκδιήγητο πρόεδρο της ομάδας, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, να ξεφεύγει εντελώς από τα όρια. Οι παίκτες αντέδρασαν στις πρώτες του δηλώσεις, στις οποίες τους μείωσε με απίστευτο τρόπο μετά την ήττα από την Ατλέτικο στα προημιτελικά του Europa League και λίγο αργότερα τιμώρησε όλη την ομάδα!

Η τοποθέτηση του προέδρου στο «Facebook» ήταν αναμενόμενο να προκαλέσει αντιδράσεις από τους παίκτες. Οι παίκτες αρνήθηκαν να προπονηθούν και μάλιστα υπέγραψαν και μία δήλωση που δημοσιοποιήθηκε από τον αρχηγό, Ρουί Πατρίτσιο: «Μέσω αυτής της ανακοίνωσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας για τις δηλώσεις του προέδρου μας, μετά την χθεσινή ήττα, ένα αποτέλεσμα που κανείς μας δεν ήθελε. Μας πληγώνει η έλλειψη στήριξης από τον άνθρωπο που θα έπρεπε να είναι ο ηγέτης μας και ο οποίος έδειξε δημόσια με το δάχτυλο συγκεκριμένους παίκτες. Η ενότητα της ομάδας δεν πρέπει να δοκιμάζεται όποια κατάσταση κι αν περνάμε. Όλα τα θέματα λύνονται εντός της ομάδας».

Ο Μπρούνο Ντε Καρβάλιο δεν έριξε τους τόνους και πέρασε στην αντεπίθεση, τιμωρώντας και τους 19 παίκτες, ενώ δήλωσε κι επίσημα: «Αυτά τα κακομαθημένα παιδάκια το παρατράβηξαν, αλλά αυτή τη φορά η υπομονή μου εξαντλήθηκε για όσους πιστεύουν ότι είναι υπεράνω του κλαμπ και υπεράνω κριτικής».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χάος στην Σπόρτινγκ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.