EUROPA LEAGUE

Μίλαν : Οδηγίες στους οπαδούς της για το ματς με τον Ολυμπιακό

Η Μίλαν εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες ασφάλειας προς του οπαδούς που θα βρεθούν στην Αθήνα για το αυριανό (13/12) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Μίλαν : Οδηγίες στους οπαδούς της για το ματς με τον Ολυμπιακό

Η Μίλαν εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες ασφάλειας προς του οπαδούς που θα βρεθούν στην Αθήνα για το αυριανό (13/12) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική του Europa League.

Οι «ροσονέρι» θέλουν να προλάβουν καταστάσεις, καθώς σημειώθηκαν επεισόδια στο περσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Μίλαν ευχαριστεί τους οπαδούς της για τη μεγάλη προσήλωση κι αφοσίωση που επιδεικνύουν αποφασίζοντας να ακολουθήσουν την ομάδα για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναφέρουμε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια του ταξιδιού:

– Θυμηθείτε να φέρετε την ταυτότητα ή το διαβατήριο που θα χρησιμοποιηθεί για την είσοδό σας στο γήπεδο.

– Για λόγους ασφαλείας σας αποθαρρύνουμε να περπατάτε μόνοι σας γύρω από την πόλη ή να φοράτε φανέλα, κασκόλ ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας δηλώνει ότι είστε οπαδός της Μίλαν.

– Μην χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να μεταβείτε στο γήπεδο. Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες που διαθέτει ο σύλλογος».

Το πρόγραμμα των “16” του Κυπέλλου Ιταλίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίλαν : Οδηγίες στους οπαδούς της για το ματς με τον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.