EUROPA LEAGUE

Λεονάρντο: «Στην εποχή του VAR, ο αποκλεισμός είναι άδικος»

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν είχε εντονότατα παράπονα για τη διαιτησία, ενώ αναφέρθηκε σε VAR και… κόρνες που αποσπούσαν τους «ροσονέρι»
Λεονάρντο: «Στην εποχή του VAR, ο αποκλεισμός είναι άδικος»

Το πέναλτι του Αμπάτε στον Τοροσίδη ήταν το σημείο κλειδί που κόστισε τον αποκλεισμό στη Μίλαν από τον Ολυμπιακό. Όπως ήταν αναμενόμενα η φάση προκάλεσε έντονα παράπονα από τον τεχνικό  διευθυντής των «ροσονέρι», Λεονάρντο.

«Είμαστε εκτός του Europa League και πρέπει να εκτιμήσουμε την κατάσταση. Πρέπει να ξαναδώ τη φάση του πέναλτι πριν μιλήσω. Μου φαίνεται πως δεν υπάρχει. Σε ορισμένες περιπτώσεις εκτελούσαν τα κόρνερ με ένα σύστημα που όταν πήγαμε να το μιμηθούμε, μας σταμάτησε ο διαιτητής», υποστήριξε αρχικά ο Λεονάρντο.

Παράλληλά αναφέρθηκε στην μη χρήση του VAR: “Όταν αποκλείεσαι από το Europa League εξαιτίας τέτοιας φάσης στην εποχή του VAR, είναι δύσκολο να αποδεχτεί το αποτέλεσμα. Είναι γελοίο ένα εργαλείο σαν το VAR να μην χρησιμοποιείται στην Ευρώπη».

Παράπονα έκανε και για… περίεργους θορύβους κατά τη διάρκεια των επιθέσεων της Μίλαν: «επίσης πήγαμε να παραπονεθούμε, καθώς υπήρχε ένας περίεργος θόρυβος κάθε φορά που προσπαθούσαμε να επιτεθούμε. Δεν ξέρω αν ήταν κόρνα ή κάτι άλλο, αλλά δεν είναι δίκαιο να χρησιμοποιείς  θορύβους για να αποσπάς τον αντίπαλο».

«Ο διαιτητής έπρεπε να διακόψει το ματς και να τους πει να σταματήσουν. Αφού σκόραραν μάλιστα έγινε δυνατότερο».  

Ολυμπιακός-Μίλαν 3-1: Μέγας είσαι, Θρύλε!

Μαρινάκης: «Δικαίωση για όλους μας»

Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοί του στο Europa League

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεονάρντο: «Στην εποχή του VAR, ο αποκλεισμός είναι άδικος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.