EUROPA LEAGUE

Γκατούζο: «Απόψε ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερός μας!»

Ο Τζενάρο Γκατούζο έβγαλε το καπέλο στον αντίπαλο και υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού, στο ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (13/12, 3-1).
Γκατούζο: «Απόψε ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερός μας!»

Ο Τζενάρο Γκατούζο ήταν απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου από τον αποκλεισμό της Μίλαν και στάθηκε σε κάποιες φάσεις, όπου οι παίκτες του… κοιμήθηκαν, όπως τόνισε χαρακτηριστικά!

«Είχαμε κάποιες άδικες αποφάσεις όπως στο κόρνερ. Υπάρχουν αποφάσεις, αλλά δεν υπάρχει καμία συνωμοσία. Το πέναλτι ίσως δεν ήταν. Σε κάποιες φάσεις μάλλον… κοιμηθήκαμε. Σε ένα τέτοιο ματς, πρέπει να είσαι έτοιμος. Είμαστε εκτός σε τελική ανάλυση. Η ποιότητά μας είναι πιο μεγάλη από του Ολυμπιακού, αλλά σήμερα ήταν ανώτεροί μας» τόνισε αρχικά ο Ιταλός προπονητής της Μίλαν, προσθέτοντας:

«Ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος για κατάθλιψη. Αποδώσαμε και είχαμε ευκαιρίες. Πρέπει να δούμε το ματς και το πώς σταθήκαμε. Ξέραμε ότι οι μπακ του Ολυμπιακού θα ανέβουν και θα μας πιέσουν. Να μην αναζητούμε άλλοθι. Είμαστε εκτός συνέχειας. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο δυνατοί. Υπάρχει εκνευρισμός και θυμός. Παρά τα λάθη που υπήρχαν, όπως με το χέρι στο κόρνερ, που ήταν φάουλ, το ματς αυτό δεν το πήραμε. Τη διαφορά την κάνουν οι πρωταθλητές και παίκτες όπως ο Ιγκουαΐν. Διαφωνώ ότι ήταν κακός ο Ιγκουαΐν. Είχε φάσεις και σουτ. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Και άλλοι έκαναν σφάλματα. Όλοι… πολέμησαν και ειδικά προς το τέλος ο Ιγκουαΐν για να πάρει την πρόκριση».

Μαρτίνς: «Πιστεύουμε πως μπορούμε να φτάσουμε ακόμα πιο μακριά»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκατούζο: «Απόψε ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερός μας!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.