EUROPA LEAGUE

Το τρολάρισμα της Λειψίας στον Μήτρογλου για… το γκολ που ακυρώθηκε! (vid)

Η Λειψία ευχαρίστησε τον Μήτρογλου για το γκολ που δεν μέτρησε! Σπουδαία πρόκριση της Μαρσέιγ που νίκησε σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι τη Λειψία με 5-2. Ο Κώστας Μήτρογλου, που έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις τον τελευταίο μήνα, μπορεί να μην έβαλε γκολ, όμως είχε καθοριστική παρουσία στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά και σε αυτό της ανατροπής...
Το τρολάρισμα της Λειψίας στον Μήτρογλου για… το γκολ που ακυρώθηκε! (vid)

Η Λειψία ευχαρίστησε τον Μήτρογλου για το γκολ που δεν μέτρησε!

Σπουδαία πρόκριση της Μαρσέιγ που νίκησε σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι τη Λειψία με 5-2. Ο Κώστας Μήτρογλου, που έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις τον τελευταίο μήνα, μπορεί να μην έβαλε γκολ, όμως είχε καθοριστική παρουσία στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά και σε αυτό της ανατροπής που πέρασε μπροστά η ομάδα του με 2-1.

Ωστόσο, ο Έλληνας επιθετικός έκανε άθελα του επιθετικό φάουλ και έτσι… ακυρώθηκε ένα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ που σημείωσε ο συμπαίκτης του, Παγιέ. Η Λειψία άδραξε την ευκαιρία και ευχαρίστησε τον Κώστα Μήτρογλου για την γκάφα του.

Δείτε το «τιτίβισμα» της γερμανικής ομάδας:

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το τρολάρισμα της Λειψίας στον Μήτρογλου για… το γκολ που ακυρώθηκε! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.