EUROPA LEAGUE

Βενγκέρ: «Μας ξάφνιασε η ΤΣΣΚΑ»

Ξαφνιασμένος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Αρσέν Βενγκέρ
Βενγκέρ: «Μας ξάφνιασε η ΤΣΣΚΑ»

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε χθες το βράδυ για τους αγώνες των προημιτελικών του Europa League, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχα να κοντράρει την Άρσεναλ και να προηγείται μέχρι και με 2-0.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κράτησε μέχρι το τέλος αφού τα όνειρα των Ρώσων για μία ηρωική πρόκριση «έσβησαν», όταν η αγγλική ομάδα πήρε την κατάσταση στα χέρια της και κατάφερε με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Μετά τον αγώνα ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε δηλώσεις τονίζοντας πως η ΤΣΣΚΑ έπαιξε εξαιρετικά και κανένας δεν περίμενε ότι θα δώσουν ένα τέτοιο ρυθμό στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μας ξάφνιασαν με την ένταση που προσπάθησαν να δώσουν στο ματς από την αρχή. Πέτυχαν και το δεύτερο γκολ και είχαν ευκαιρίες και για το τρίτο, όμως αντιδράσαμε σωστά. Είδαμε τις τελευταίες μέρες πολλές ανατροπές στην Ευρώπη και αφού εμείς τα καταφέραμε οφείλουμε να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και απόλυτα προετοιμασμένοι για τα ημιτελικά. Θα δούμε τι θα μας φέρει η κλήρωση».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βενγκέρ: «Μας ξάφνιασε η ΤΣΣΚΑ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.