EUROPA LEAGUE

Τιτανομαχία Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης στα ημιτελικά!

Η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου θα παίξει με την Σάλτσμπουργκ
Τιτανομαχία Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης στα ημιτελικά!

Μαρσέιγ – Σάλτσμπουργκ και Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Europa League! Η κλήρωση έβγαλε μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των Μαδριλένων και των Λονδρέζων!

Η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου έπαιξε μάλιστα στη φάση των ομίλων του Europa με την Σάλτσμπουργκ όπου η Αυστριακή ομάδα κέρδισε με 1-0 στην δεύτερη αγωνιστική, ενώ στην έκτη αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 και πέρασαν αμφότερες στους «32» του θεσμού.

Όσον αφορά το άλλο ζευγάρι, αναμφίβολα Ατλέτικο και Άρσεναλ θα μπορούσαν να είναι το ζευγάρι του τελικού. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ απέκλεισε την ΤΣΣΚΑ στον προηγούμενο γύρο με νίκη 4-1 στο Λονδίνο και ισοπαλία 2-2 στη Μόσχα, με την Ατλέτικο να κερδίζει την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 2-0 στην Μαδρίτη και να χάνει 1-0 στην Πορτογαλία.

Οι πρώτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 26 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 3 Μαΐου, με τον τελικό στη Λιόν να έχει οριστεί στις 16 Μαΐου. Εκεί, τυπικά γηπεδούχος θα είναι η νικήτρια του ζευγαριού Μαρσέιγ – Σάλτσμπουργκ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τιτανομαχία Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης στα ημιτελικά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.