EUROPA LEAGUE

Από τη… Segunda Division στο Europa League ο Τόρες

Άργησε λίγο, αλλά δικαιώθηκε… Ο λόγος για τον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης πανηγύρισε… κανονικό τρόπαιο. Από τον Μάιο του 2001 που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την αγαπημένη του ομάδα μέχρι τώρα, ο 34χρονος επιθετικός μετρούσε μόλις έναν τίτλο: το πρωτάθλημα της… Segunda Division του...
Από τη… Segunda Division στο Europa League ο Τόρες

Άργησε λίγο, αλλά δικαιώθηκε…

Ο λόγος για τον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης πανηγύρισε… κανονικό τρόπαιο.

Από τον Μάιο του 2001 που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την αγαπημένη του ομάδα μέχρι τώρα, ο 34χρονος επιθετικός μετρούσε μόλις έναν τίτλο: το πρωτάθλημα της… Segunda Division του 2002.

Ατλέτικο… League!

Τότε η Ατλέτικο ήταν μια μικρομεσαία ισπανική ομάδα που τερμάτιζε στην 7η θέση και συμμετείχε σπάνια στην ημιτελική φάση του Copa del Rey.

Στην πορεία, όταν πια ο Τόρες βρισκόταν στο εξωτερικό, η έλευση του Ντιέγκο Σιμεόνε έδινε στους “ροχιμπλάνκος” την απαιτούμενη ώθηση για την αναρρίχηση στους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου.

Τον Ιανουάριο του 2015 επέστρεψε, τον Μάιο του 2016 δεν μπόρεσε να κατακτήσει το Champions League μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα σήκωσε το Europa League.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Από τη… Segunda Division στο Europa League ο Τόρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.