EUROPA LEAGUE

Μήτρογλου: «Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά… κοιτάμε μόνο μπροστά!»

Ο Κώστας Μήτρογλου επισήμανε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να σκοράρει όταν είχε την ευκαιρία και έδωσε το σύνθημα για την έξοδο στο Champions League, στην τελευταία αγωνιστική της Ligue 1. Ο 30χρονος επιθετικός έγινε ο τρίτος Έλληνας που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό τελικό. Είχε προηγηθεί η συμμετοχή του Άκη Ζήκου, το 2004 στον τελικό...
Μήτρογλου: «Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά… κοιτάμε μόνο μπροστά!»

Ο Κώστας Μήτρογλου επισήμανε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να σκοράρει όταν είχε την ευκαιρία και έδωσε το σύνθημα για την έξοδο στο Champions League, στην τελευταία αγωνιστική της Ligue 1.

Ο 30χρονος επιθετικός έγινε ο τρίτος Έλληνας που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό τελικό. Είχε προηγηθεί η συμμετοχή του Άκη Ζήκου, το 2004 στον τελικό του Champions League, στην ήττα της ομάδας του της Μονακό, από την Πόρτο, και ο τελικός του Κυπέλλου UEFA το 2009.

Ατλέτικο… League!

Τότε, ο Αλέξανδρος Τσιώλης, είχε μπει ως αλλαγή στο 103′ λεπτό για την Βέρντερ Βρέμης, που υπέκυψε με 2-1 στη Σαχτάρ, στην παράταση του αγώνα.

Ο Μήτρογλου, πέρασε ως αλλαγή στο 74′, στην πρώτη συμμετοχή μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του και έχασε μεγάλη ευκαιρία να χριστεί σκόρερ στο 81′, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και βρήκε στο δοκάρι της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δοκάρι ο Μήτρογλου στο 81′ (vid)

Ο Έλληνας άσος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, σχολίασε ότι η Μαρσέιγ θα έπρεπε να σκοράρει όταν είχε την ευκαιρία στις αρχές του αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του

«Σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να βάζεις γκολ όταν έχεις την ευκαιρία, όπως εμείς στο ξεκίνημα. Στην Ατλέτικο τα έκαναν όλα καλά και έφτασαν στο 3-0. Εμείς κάναμε κάποια λάθη, παλέψαμε, όμως, σαν ομάδα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους», σχολίασε ο Έλληνας άσος και συμπλήρωσε: «Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά οφείλουμε να το ξεπεράσουμε. Έχουμε ακόμα ένα ματς και θέλουμε να βγούμε στο Champions League. Υπάρχει στο σύλλογο ένα δυνατό project. Κάναμε με την παρουσία μας σε αυτόν τον τελικό ένα μεγάλο βήμα και κοιτάμε μόνο μπροστά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μήτρογλου: «Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά… κοιτάμε μόνο μπροστά!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.