EUROPA LEAGUE

Το πάρτι της Ατλέτικο για το Europa League (vids+pics)

Δείτε φωτογραφίες και videos από κεντρικά σημεία της Μαδρίτης
Το πάρτι της Ατλέτικο για το Europa League (vids+pics)

Χιλιάδες φίλαθλοι της Ατλέτικο Μαδρίτης κατέκλυσαν τα κεντρικά σημεία της πόλης, προκειμένου να γιορτάσουν την κατάκτηση του Europa League.

Αρχικά, τα στελέχη των «ροχιμπλάνκος», καθώς και η γυναικεία ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα, συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο στο Θέρο ντελ Εσπίνο.

Εν συνεχεία, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο δημαρχείο της Μαδρίτης, περίπου μια ώρα αργότερα πέρασαν από τον Καθεδρικό Ναό της Αλμουδένα και την Πύλη του Ήλιου, προτού καταλήξουν στην Πλατεία του Ποσειδώνα.

Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, οι πολιτικοί (σ.σ. Μανουέλα Καρμένα, Άνχελ Γαρίδο) χάρισαν αναμνηστικά στους εκπροσώπους των ομάδων.

Το λεωφορείο που μετέφερε τη γυναικεία ομάδα έφτασε πρώτο στην Πύλη του Ήλιου και την Πλατεία του Ποσειδώνα, ενώ ακολούθησε εκείνο των ανδρών.

«Ο τίτλος ανήκει σε όλους τους πολίτες της Μαδρίτης, ειδικά στους φιλάθλους και όλα αυτά τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου και που μπορούν να γράψουν ιστορία, κατακτώντας τίτλους», είπε ο Γκάμπι.

Ο ύμνος του συλλόγου ακούστηκε ουκ ολίγες φορές, ενώ στην Πλατεία του Ποσειδώνα είχε τοποθετηθεί μία γιγαντοοθόνη, προκειμένου να βλέπουν οι φίλαθλοι τη διαδρομή των πούλμαν.

Ας μιλήσουν οι φωτογραφίες και τα videos:

O Γκάμπι και η Αμάντα Σαμπέδρο προσέφεραν μια φανέλα στη δήμαρχο Μανουέλα Καρμένα

Ομαδική φωτογραφία στο δημαρχείο

Αρκετές ώρες πριν από την άφιξη των πούλμαν

Ο Γκριεζμάν με τη Μανουέλα Καρμένα και το τρόπαιο

Selfie του Τόρες από το λεωφορείο

Κατάμεστη η Πλατεία του Ποσειδώνα

https://twitter.com/nyc_atm/status/997534347648552965

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το πάρτι της Ατλέτικο για το Europa League (vids+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.