SUPER LEAGUE 2

Κι αυτοί μένουν στη Δόξα

Οκτώ ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του δραμινού συλλόγου
Κι αυτοί μένουν στη Δόξα

Παντελής Ριζογιάννης και Νίκος Κουσκουνάς, κατά τα φαινόμενα, αποτελούν μόνο την αρχή στον χορό των ανανεώσεων της Δόξας Δράμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, οι «μαυραετοί» αναμένεται να υπογράψουν νέα συμβόλαια και με τους Πεταυράκη, Λίτσκα, Βιτλή, Μαρκόπουλο, Μένκα, Μπαϊκαρά, Σιώπη, Παναγιωτούδη (ήταν δανεικός στον Ηρακλή).

Επιπλέον, ο νέος προπονητής έχει «κλειδώσει», είναι πολύ πιθανό να υπογράψει άμεσα και θα ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Tέλος, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού ο Δημήτρης Μαχαίρας.

Ο παίκτης δεν υπολογίζεται στον Λεβαδειακό και αναζητά ομάδα, ενώ να σημειωθεί πως και πέρυσι ανήκε στους “μαυραετούς” στο πρώτο μισό της σεζόν.

Έμειναν στη Δόξα Δράμας Κουσκουνάς, Ριζογιάννης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κι αυτοί μένουν στη Δόξα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!