SUPER LEAGUE 2

Έφερε Νιάρο, ανανέωσε με τρεις ο ΑΟΤ

Ο 28χρονος αριστερός μπακ αποτελεί το 18ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα των Τρικάλων – Έμειναν στους Θεσσαλούς και οι Μυρσινιάς, Τουγλής, Κατσαντώνης
Έφερε Νιάρο, ανανέωσε με τρεις ο ΑΟΤ

Τα Τρίκαλα έψαχναν ένα αριστερό μπακ για να καλύψουν το συγκεκριμένο κενό στην άμυνα και στράφηκαν σε ένα παλιό γνώριμο, ανακοινώνοντας τον Χρήστο Νιάρο, προς επιβεβαίωση του Sportime.

Ο 28χρονος είχε φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα των Τρικάλων από το 2015 έως το 2017 και πέρυσι αγωνίστηκε στην Σπάρτη, όπου είχε μάλιστα 29 συμμετοχές.

Έτσι, το 18ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΤ, θα πλαισιώσει τον Βασίλη Γκιόλα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Νιάρου. Ο 28χρόνος αριστερός μπακ ήταν στην οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα για ενάμιση χρόνο, πριν από δυο σεζόν, με ιδιαίτερη χαρά τον καλωσορίζουμε εκ νέου στην οικογένειά μας.

Ο Χρήστος Νιάρος πέρυσι ήταν στο ρόστερ της ΑΕ Σπάρτης με 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Να του ευχηθούμε υγεία και δύναμη!».

Επίσης, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι οι Μυρσινιάς, Τουγλής και Κατσαντώνης θα συνεχίσουν κανονικά στην ομάδα, αφού ανανέωσαν τη συνεργασία τους και μάλιστα πέρασαν από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές που ήταν και στο περσινό έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Αναλυτικά ανανέωσαν ο 23χρόνος αμυντικός Χαράλαμπος Μυρσινιάς, ο 22 χρόνος αμυντικός Γιώργος Τουγλής και ο 19χρόνος επιθετικός Χρήστος Κατσαντώνης.

Τους ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη για την σεζόν που έρχεται».

http://www.sportime.gr/podosfairo/75210/metagrafes-football-league-2018-2019/

Στα Τρίκαλα ο Γκότοβος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έφερε Νιάρο, ανανέωσε με τρεις ο ΑΟΤ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.