SUPER LEAGUE 2

Η αποστολή του Αήττητου για Καρπενήσι

Τα πρόσωπα που απαρτίζουν την 27άδα των "πράσινων", μεταξύ των οποίων και αρκετοί που δεν έχουν υπογράψει ακόμα με την ΠΑΕ
Η αποστολή του Αήττητου για Καρπενήσι

Για το Καρπενήσι αναχώρησε η αποστολή του Αήττητου Σπάτων, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του μέχρι τις 24/8.

Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους 27 ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του, μεταξύ των οποίων και αρκετοί που δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο με τη νεοσύστατη ΠΑΕ.

Ο Άγγελος Ζουμπουλάκης που βρίσκεται χωρίς ομάδα από το 2017, όταν έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα. Ο 24χρονος Γιάννης Σταματάκης που αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο 19χρονος Γιάννης Χατζηιωαννίδης που αποχώρησε από την Κ20 του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος μπακ Γιώργος Μέξης που έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο 22χρονος επιθετικός Γιώργος Σοφιάνης που αποχώρησε από τον Αιγινιακό, ο 20χρονος Φώτης Κοκκόρης από την Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης, ο 23χρονος Γιάννης Τσαλάκου που έμεινε ελεύθερος από τον Διγενή Νεοχωρίου και οι ξένοι Ράγια, Χιλάι, Αμπάρα.

Συγκεκριμένα την αποστολή απαρτίζουν οι: Τσέλιος, Κοκκαλάς, Γεωργακόπουλος, Μουστάκης, Ζουμπουλάκης, Χριστοφιλέας, Κολλαράς, Μανωλάς, Μάγκας, Ηρακλής, Βούρος, Κοκκόρης, Κατσάρας, Ματσούκας, Νικλητσιώτης, Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης, Μέξης, Τσαλάκου, Καλογέρης, Σοφιάνης, Βασιλείου, Γροντής, Ράγια, Χιλάι, Αμπάρα, Κωστόπουλος.

Το προπονητικό τιμ

Βοηθός: Βασίλης Γεωργακόπουλος
Γυμναστής: Αλέξανδρος Ρέτζης
Προπονητής τερματοφυλάκων: Γιόζεφ Βάντσικ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η αποστολή του Αήττητου για Καρπενήσι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.